Прекрасний день – Овнам, сумніви – Ракам: гороскоп на 24 червня

А Скорпіони зроблять несподівані відкриття

ОВНИ

Ви будете перебувати у піднесеному настрої і будете сповнені добрих намірів. Все у вас буде вдаватися. Можливо, багато часу віднімуть побутові питання, але це будуть приємні клопоти, які вас порадують. 

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий час для ведення переговорів і для зустрічей, причому як особистого, так і ділового характеру. Якщо ваше серце ще не зайняте, то дуже скоро там може оселитися світле почуття. 

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не давати обіцянок. Обставини можуть скластися так, що вам складно буде їх виконати, причому з незалежних від вас причин. 

РАКИ

Вас може захлеснути хвиля сумнівів. Сприймайте все, що відбувається як випробування, яке потрібно гідно пройти. 

ЛЕВИ

Неприємність, з якою ви можете зіткнутися цього дня, криється в особистих стосунках. Спробуйте знайти компроміс і відновити мир і спокій. 

ДІВИ

При втіленні своїх планів і ідей у ​​вас вистачить розуму, сил, витримки і навіть везіння. Утримайтеся від вживання алкогольних напоїв у компаніях, де є ймовірність виникнення серйозних конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно реально оцінювати свої можливості. Може здатися, що зараз ви впораєтеся з будь-яким завданням, і тому почнете брати на себе занадто багато відповідальності і справ. А це погано позначиться на здоров'ї. 

СКОРПІОНИ

Цього дня двічі обдумуйте всі свої рішення. На роботі можливі несподівані відкриття. 

СТРІЛЬЦІ

День пройде в швидкому темпі і буде насиченим різноманітними подіями. Доведеться витратити велику кількість сил, щоб правильно орієнтуватися в ситуації. Кохана людина своїми діями може викликати напади роздратування, але сваритися не можна.

КОЗЕРОГИ

Не турбуйтеся про поточні справи, навіть якщо все йде не за планом. Матеріальні, професійні і домашні питання вирішаться швидше, якщо ви візьметеся за них з оптимізмом. Це буде важко зробити, оскільки зараз ви схильні до негативних емоцій.

ВОДОЛІЇ

Цей день вимагатиме від вас максимальної концентрації. Хоч завдання й не будуть життєво важливими, але на вирішення піде багато часу та енергії. Зате компенсацією буде гармонія в особистому житті.

РИБИ

Ви можете штучно створювати проблеми на своєму шляху, а потім мужньо їх долати. Це може виснажити вас, тому живіть простіше.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень