Обман – Ракам, щастя у коханні – Левам: гороскоп на 27 червня

А Терезам не можна сумніватися

ОВНИ

Зараз вам необхідно поповнити свій енергетичний запас. Для цього більше відпочивайте та спілкуйтеся лише з приємними і позитивними людьми.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся уникати надмірних фізичних і емоційних навантажень, хоча ви й відчуватимете сили, щоб переробити усю роботу. Також уникайте конфліктів і з'ясування відносин. Більше відпочивайте і не забувайте тішити себе та своїх коханих.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся максимально завантажити цей день справами, які давно потребують вирішення. В особистому житті очікуйте позитивних змін. Особливо це стосується людей, які ще не знайшли свою половинку.

РАКИ

Вам потрібно бути обережними з пропозиціями підзаробити. Вас можуть обдурити.

ЛЕВИ

Удача буде супроводжувати вас в любовних справах. Не виключені нові й багатообіцяючі знайомства. Зараз доведеться весь час тримати себе в руках і не давати волі негативним емоціям. У іншому випадку серйозних конфліктів не уникнути.

ДІВИ

Намагайтеся все цього дня робити самостійно. І спробуйте не засмучуватися, якщо позиція рідних або коханої людини буде відрізнятися від вашої власної.

ТЕРЕЗИ

Прийнявши рішення, не піддавайте його сумнівам. Взагалі усі швидкі рішення будуть правильними. А ще не відмовляйте собі у маленьких задоволеннях. 

СКОРПІОНИ

Вам буде складно знайти спільну мову з людьми. Найбільше це стосується любовних відносин. Можливо, доведеться відновити зв'язки, які виявляться перспективними.

СТРІЛЬЦІ

Якщо плануєте щось змінити, то не зволікайте з діями. Багато позитивних емоцій принесуть зустрічі з друзями і близькими людьми. Багатообіцяючий день для всього, що пов'язане з коханням.

КОЗЕРОГИ

Цей день дасть вам нові можливості. З'явиться шанс почати серйозний проєкт. Вам потрібно переглянути свої установки щодо здоров'я та внести зміни в розпорядок дня.

ВОДОЛІЇ

Нові справи зараз краще не починати. Добре було б зайнятися переоцінкою взаємин з деякими людьми з вашого близького оточення. 

РИБИ

Не робіть проблему з дрібниць. Бережіть відносини з близькими та вчіться йти на компроміс. Спілкуйтеся лише з тими, хто вам приємний, і прислухайтеся до їхніх порад. Цей час добре підходить для відпочинку та відновлення сил.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень