Скорпіонам – сприятливий період, Стрільцям – розкутість: гороскоп на 7 липня

А Близнюкам час попрощатися з минулим

ОВНИ

Ви можете змінити щось у своїй професійній сфері діяльності. Єдине застереження: не переступайте через людей, з якими разом працюєте.

ТЕЛЬЦІ

Ви не зможете об'єктивно оцінювати те, що відбувається на роботі та в особистих стосунках. Постарайтеся до всього, що вам запропонують або пообіцяють, поставитися з пересторогою.

БЛИЗНЮКИ

Цей період підходить для завершення справ. А ось нові проєкти починати не варто. Не намагайтеся зберегти те, що вже не має для вас цінності.

РАКИ

Ви будете завалені справами, осилити які вам буде важко. Саме час звернутися за допомогою – будьте певні, вам не відмовлять.

ЛЕВИ

На цей день постарайтеся запланувати справи не надто термінові. Можливо, вам потрібно з кимось серйозно поговорити, а ви відкладаєте розмову. Саме зараз вдалий час для вирішення цього питання.

ДІВИ

Ви ще не дозріли для роботи, яку вам запропонують цього дня. Якщо справа варта, вона нікуди від вас не дінеться. Ви встигнете все зважити і підійти до неї з повною відповідальністю. А якщо виявиться, що шанс втрачено, значить, це заняття не для вас.

ТЕРЕЗИ

День може виявитися неспокійним. Намагайтеся з усього того, що відбувається отримувати максимум вигоди. Будьте стриманими і коректними при спілкуванні з оточуючими. Контролюйте свої емоції, інакше можете когось образити.

СКОРПІОНИ

У вас починається дуже сприятливий період. На роботі чекайте цікавих пропозицій, а в особистому житті з’являться нові і перспективні люди.

СТРІЛЬЦІ

Якщо хочете цей день зробити незабутнім, то ініціативу доведеться брати в свої руки. Розкутість, винахідливість і пустощі – це те, що ви маєте собі дозволити.

КОЗЕРОГИ

Цього дня ви можете проявити себе надмірно емоційною людиною і створити проблеми не тільки собі, а й оточуючим. Будьте обережні з новими знайомими, оскільки є небезпека потрапити на гачок до людей з сумнівною репутацією.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся встояти перед діловими пропозиціями, навіть якщо на перший погляд вони здадуться дуже перспективними. Прийнявши їх, ви можете програти.

РИБИ

Проявіть фантазію і винахідливість у любовних стосунках. І намагайтеся не обмежувати свої бажання. Потіште себе, ви на це заслуговуєте.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень