Спокуса – Ракам, фінансовий ризик – Рибам: гороскоп на 8 липня

А Козероги можуть потрапити у пастку

ОВНИ

Сприятливий день для зустрічей і переговорів. Також у вас буде нагода щиро поговорити з партнером про ваші стосунки. Найімовірніше виявиться, що ваша половинка останнім часом почувається самотньою.

ТЕЛЬЦІ

Більше часу приділяйте своєму здоров'ю і фізичній формі. Незабаром у вашому житті відбудуться зміни на краще і вам потрібно бути у всеозброєнні. Якщо ви ще не знайшли людину, яка заволоділа вашим серцем, то не виключено, що ця зустріч відбудеться саме зараз.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете стати душею будь-якої компанії і зарядити своїм оптимізмом усіх. В любовній сфері вас чекають виключно приємні моменти. Деяких представників знаку чекає нове захоплення або дуже цікаве знайомство. 

РАКИ

На вашому шляху можуть виникнути різні спокуси, але ви маєте встояти перед ними. У іншому випадку ви можете наробити помилок, за які доведеться відповідати. 

ЛЕВИ

Цього дня очікуються приємні зустрічі, нові знайомства та пропозиції. Головне, не сидіти склавши руки, а активно діяти, і результат не змусить себе довго чекати. На роботі можуть з'явитися цікаві перспективи. 

ДІВИ

Застосуйте у роботі нові рішення. Не завадить і свіжий погляд на старі проблеми. В особистих або сімейних справах можете розраховувати на повне взаєморозуміння. 

ТЕРЕЗИ

Зорі пророкують вам успіх у всіх справах. Зараз варто згадати про старі зв'язки, які можуть виявитися дуже корисними для кар'єри. Але нагадувати про себе потрібно тактовно, щоб це не виглядало нав'язливим. 

СКОРПІОНИ

Ваші думки будуть дуже далеко від професійних інтересів. Приємні новини особистого характеру вийдуть на перше місце, тому буде важко сконцентруватися на роботі. Намагайтеся не займатися тим, де є хоч частка ризику. 

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно виділитися на роботі, оскільки чимало ваших досягнень залишаться непоміченими. Не соромтеся звернути увагу керівника на ваші успіхи, це сприятиме вашій кар’єрі.

КОЗЕРОГИ

Цей день готує вам пастку, в яку ви легко потрапите, якщо не будете уважними й не будете прислухатися до порад.  При можливості займіться справами, які викликають тільки позитивні емоції. 

ВОДОЛІЇ

Вашою зброєю цього дня має бути доброзичливість. Так ви зможете розташувати до себе співрозмовника і отримати від нього те, що потрібно. Але як тільки у вашому голосі з'являться металеві нотки, можете забути про успішне вирішення своїх справ.

РИБИ

Не варто гнатися за професійною вигодою, бо за це доведеться заплатити подвійну ціну. У фінансових справах будьте дуже обережними й уникайте сумнівних пропозицій.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень