Козерогам – сварка з керівництвом, Дівам – підтримка: гороскоп на 2 липня

А Стрільців чекають позитивні зміни

ОВНИ

Ви отримаєте корисну інформацію, яка надихне вас на нові ідеї. Від спілкування з людьми, які викликають у вас хоч найменший дискомфорт, потрібно відмовитися, навіть якщо ви відчуваєте перед ними зобов'язання. 

ТЕЛЬЦІ

Ставте конкретні цілі, працюйте на результат і не перескакуйте з однієї справи на іншу. Уникайте поспішних рішень і не соромтеся просити час на роздуми. Тільки тоді, коли вас перестануть турбувати і підганяти, ви зможете зрозуміти, як потрібно діяти.

БЛИЗНЮКИ

На роботі можуть виникнути конфлікти. Намагайтеся не ставати на чийсь бік, а зайняти нейтральну позицію, оскільки можете потрапити комусь під гарячу руку.

РАКИ

Будьте чесними та відвертими з людьми, які вам небайдужі. Будь-який обман чи фальш не залишаться непоміченими, і в найбільш непідходящий момент правда відкриється. 

ЛЕВИ

Зараз не можна діяти поспіхом. Постарайтеся нікого не ображати та не робіть нікому зауважень.

ДІВИ

Цього дня глобальних подій не очікується, а з повсякденними справами ви впораєтеся дуже легко і швидко. Близькі люди потішать розумінням і підтримкою.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно брати ініціативу в свої руки і домагатися бажаного.  В особистому житті можуть відбутися позитивні зміни, якщо ви будете більше прислухатися до своєї половинки.

СКОРПІОНИ

Ваш день буде наповнений різними справами і зустрічами. Ви відчуєте втому, але це не зіпсує вам настрою і не зменшить прагнення до професійного росту. Можливі незаплановані витрати, які не надто позначаться на вашому матеріальному становищі.

СТРІЛЬЦІ

Зараз час позитивних змін у ділових і особистих відносинах. Можливі цікаві знайомства, які вплинуть на ваше подальше життя. 

КОЗЕРОГИ

Вам не варто нічого планувати. Іноді вам буде здаватися, що в якихось питаннях ви тупцюєте на місці або навіть рухаєтеся назад. Оптимізму це не додасть і може призвести до сварки з керівництвом.

ВОДОЛІЇ

Цей день більше підходить для підготовки до майбутніх звершень, а не для конкретних дій. Можлива несподівана, але приємна новина, яка стосуватиметься когось з ваших рідних.

РИБИ

Не варто цього дня наполягати на своєму, бо програєте. Вам буде важко знайти спільну мову з коханою людиною і навіть через дрібницю може виникнути серйозний конфлікт.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень