Дівам – непередбачувана подія, Стрільцям – впевненість у собі: гороскоп на 25 червня

А Козероги отримають винагороду за добрі справи

ОВНИ

Цього дня може зрости конкуренція і протиріччя всередині колективу. Новини та події змусять вас організуватися і увійти в режим швидкого реагування. 

ТЕЛЬЦІ

Можна планувати справи, які складно реалізувати. До пропозицій, які надійдуть цього дня, слід поставитися з усією серйозністю, оскільки одна з них може допомогти в реалізації вашої мети. 

БЛИЗНЮКИ

День краще присвятити не виробничим проблемам, які вже й так виснажили вас, а сім'ї. Якщо ви ще не зустріли кохання, то не виключено, що це станеться саме зараз. Тільки потрібно уважніше придивитися до оточуючих і не ставитися до них надто критично. 

РАКИ

Намагайтеся не брати все так близько до серця. Хоча саме зараз вам складно буде реагувати на те, що відбувається, спокійно. Цього дня можливі непорозуміння на роботі.

ЛЕВИ

Відкладіть дрібні справи, щоб зайнятися однією і глобальною. Не соромтеся озвучувати керівництву свої ідеї та пропозиції – це підніме ваш авторитет.

ДІВИ

Не плануйте багато справ на цей день, бо ваші плани зміняться через непередбачувану подію. Найімовірніше вона буде позитивною й стосуватимуться особистого життя.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає багато метушні, оскільки обставини будуть ставити перед вами то одну, то іншу задачу. Але зорі переконані, що ви з усім впораєтеся.

СКОРПІОНИ

Зараз ви не маєте права на помилку. Будь-які вчинки, слова і навіть думки потрібно ретельно контролювати. Будьте обережними з новими знайомими. 

СТРІЛЬЦІ

Будь-які ваші починання будуть супроводжуватися великим емоційним піднесенням, додаючи впевненості у власних силах. Також зараз сприятливий час для прояву почуттів - чим більше ви будете віддавати турботи й тепла, тим більше отримаєте у відповідь.

КОЗЕРОГИ

Вам цього дня не варто ризикувати. Ви можете отримати винагороду за терпіння і за все те, що робили для інших людей раніше. 

ВОДОЛІЇ

Зараз вдалий період для професійної діяльності. Шукайте нові способи вдосконалити те, чим займаєтеся, і залучити додаткові ресурси та зв'язки. 

РИБИ

Ваше емоційне сприйняття цього дня буде надзвичайно високим, тому вас можуть образити. Є ризик обману, причому дуже вправного.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень