Тельцям – перспективи у коханні, Стрільцям – заздрісники: гороскоп на 4 липня

А Ракам треба бути більш дисциплінованими

ОВНИ

Гнів і дратівливість – це те, що може зіпсувати ваш день. Навіть якщо близькі вимагають від вас надто багато, це не привід сердитися й нервуватися. Бурхливі емоції можуть нашкодити вам.

ТЕЛЬЦІ

Цей день може стати найперспективнішим в особистих стосунках. Зараз вам не можна поспішати, а краще спробувати розібратися з ким варто продовжувати спілкування, а від кого краще триматися подалі.

БЛИЗНЮКИ

Ваша нерішучість буде заважати у пошуках виходу з неприємної ситуації. Більше впевненості в собі і все вирішиться на вашу користь.

РАКИ

Вам потрібно бути більш дисциплінованими та уважними. Ви втратили контроль над ситуацією і саме зараз у вас є шанс все повернути на свої місця.

ЛЕВИ

Прораховуйте ситуацію на два ходи вперед і уникнете великого розчарування. Прислухайтеся до кожного слова і аналізуйте усе, що відбувається.

ДІВИ

Навіть якщо проблеми, які впали на ваші плечі, здаються непосильними, ви зможете з ними впоратися. Головне, не сумніватися в собі й не опускати руки. Порада друга вам теж не завадить.

ТЕРЕЗИ

Не витрачайте час на те, щоб когось у чомусь переконати. Розмови все одно ні до чого не приведуть, тому правоту доводьте не словом, а ділом.

СКОРПІОНИ

У вас можуть виникнути проблеми в любовній сфері, але не намагайтеся щось змінити, бо ваші зусилля виявляться марними і це дуже вас засмутить. Для вирішення проблем вам потрібні гнучкість і поступливість.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня заздрісники намагатимуться створити перешкоди, але вам вдасться в цим упоратися. Тільки не намагайтеся з'ясовувати з ними стосунки і щось доводити.

КОЗЕРОГИ

Творчий підхід до справи обіцяє якщо не повний успіх, то, принаймні, гідний результат. Постарайтеся справити хороше враження на людей. Негативні емоції можуть заглушити голос розуму, а це може призвести до помилок.

ВОДОЛІЇ

Якщо вам доведеться цього дня мати справу з противниками, то спробуйте дійти згоди хоча б на якийсь час. Зорі застерігають вас від рішучих дій.

РИБИ

Вас чекає чимало зустрічей. Ви легко зможете знайти спільну мову з людьми і всюди почуватиметесь комфортно.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень