Провокація – Ракам, агресія – Водоліям: гороскоп на 5 липня

А у Дів буде дуже насичений день

ОВНИ

Зараз вам краще дотримуватися у всьому нейтральної позиції. Спробуйте відгородитися від усього і відпочити.

ТЕЛЬЦІ

Хтось чекає, доки ви проявите ініціативу. Не соромтеся це зробити – краще шкодувати про те, що зробив, ніж усе життя здогадуватися, як би могла повернутися ваша доля.

БЛИЗНЮКИ

Ситуації, які захмарювали ваше життя, нарешті почнуть прояснюватися. Зараз покладайтеся лише на себе - вам потрібно бути в курсі усіх справ і не випускати з уваги навіть незначні дрібниці.

РАКИ

Уважніше придивляйтеся до людей, з якими матимете справу цього дня. Хтось з них недолюблює вас і готує вам якусь провокацію.

ЛЕВИ

Постарайтеся не пропускати нічого, що може вплинути на ваше майбутнє. Розглядайте будь-які пропозиції, спілкуйтеся з різними людьми, навіть якщо вважаєте, що у вас немає нічого спільного.

ДІВИ

Швидкий ритм життя і різноманіття подій не дадуть вам нудьгувати. Цього дня потрібно особливо відповідально ставитися до обіцянок, бо не зумівши стримати слово, ви ризикуєте втратити довіру близької людини.

ТЕРЕЗИ

Зараз все буде залежати тільки від ваших бажань. Таке враження, що всі бажатимуть вам догодити. Насолоджуйтеся, бо так буде не завжди.

СКОРПІОНИ

Зосередьтеся на проблемах, які можете легко вирішити, а решту відкладіть на інший день. Тримайтеся подалі від людей, які вам не до душі – до вас можуть тягнутися особи з поганими намірами.

СТРІЛЬЦІ

Присвятіть час собі. Якщо ви щось давно хотіли купити або з кимось зустрітися, то зробіть це саме зараз. День сприятливий для початку нових стосунків, тому не відмовляйтеся від знайомства,, якщо вам хтось сподобається.

КОЗЕРОГИ

Хтось потребуватиме вашої допомоги. Не відмовляйте у проханні. Сказати тверде «ні» можна лише у тому випадку, якщо ви не дуже довіряєте людині.

ВОДОЛІЇ

Утримайтеся від будь-яких проявів агресії. Втрата контролю над собою призведе до великого конфлікту.

РИБИ

Не бійтеся зізнатися у своїх помилках і страхах. І не бійтеся поділитися мріями. Поруч із вами є людина, яка точно вас зрозуміє і підтримає.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень