Близнюкам – сюрпризи, Стрільцям – любовна енергія: гороскоп на 18 липня

А Терезам слід розслабитися

ОВНИ

Цього дня відбудеться важлива зустріч, яка відкриє перед вами нові горизонти. Ви щось переосмислите та дуже надихнетеся. Ця людина виявиться не просто новим знайомим, але й увійде у ваше життя, ставши його частиною.

ТЕЛЬЦІ

Хтось спробує використати вас у корисливих цілях. Пильно придивіться до своїх знайомих – ця людина десь поряд із вами.

БЛИЗНЮКИ

Усі зусилля, які ви прикладали останнім часом, нарешті окупляться. Чекайте різних приємностей та сюрпризів цього дня.

РАКИ

У вас може виникнути непереборне бажання щось змінити у своєму житті. Не опирайтеся цьому бажанню, адже воно приведе вас до процвітання.

ЛЕВИ

Ви будете надто вразливими і можете піддатися негативному впливу. Вашою слабкістю можуть скористатися нечесні люди. Постарайтеся обмежити сумнівні контакти.

ДІВИ

Не розраховуйте на когось, а робіть усе самі. Також вас чекає великий сюрприз - життя різко поверне ваші справи у інший бік.

ТЕРЕЗИ

Зорі радять вам розслабитися і не переживати з приводу своєї справи. Все йде добре, тому не турбуйтеся. Крім того, цього дня вам запропонують допомогу люди, яким ви колись допомагали.

СКОРПІОНИ

Прекрасний день для втілення задумів. Вам щаститиме у всьому. Але не намагайтеся реалізувати відразу все.

СТРІЛЬЦІ

Не впустіть можливість налагодити стосунки з партнером. Ви зараз сповнені любовної енергії. Це ідеальний стан, щоб повернути відносинам гостроту.

КОЗЕРОГИ

Ви будете на висоті. Ви чудово почуватиметесь і будете впевненими в собі, як ніколи. Готуйтеся до надзвичайно продуктивного дня.

ВОДОЛІЇ

Вам слід частіше проявляти ініціативу і починати робити те, що ви вважаєте за потрібне, навіть якщо інші з вами не згодні. Ви зараз на піку форми, ви активні, на позитиві і можете багато чого змінити.

РИБИ

Те, у що ви вірили, виявиться не більше ніж фікцією. Однак у вас відкриються очі на істину, що дозволить не робити помилок у майбутньому.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень