Нова робота – Близнюкам, великі покупки – Левам: гороскоп на 9 липня

А Тельців чекають цікаві повороти долі

ОВНИ

Це буде хороший день. Можете розраховувати на свої давні зв'язки, які відкриють перед вами нові перспективи. Тому постарайтеся не уникати зустрічей і розмов зі старими знайомими.

ТЕЛЬЦІ

Негативних ситуацій зірки вам не обіцяють. Вас чекають цікаві та непередбачувані повороти долі, які можуть змінити життя на краще. 

БЛИЗНЮКИ

Вам може здатися, що все навколо зупинилося. Але це всього лише невеликий перепочинок, щоб накопичити сили. Вони вам, повірте, невдовзі знадобляться, оскільки вам запропонують участь у великому проєкті.

РАКИ

Ви зможете реалізувати задумане, якщо не братимете на себе зайвих зобов'язань і не будете надмірно себе завантажувати.

ЛЕВИ

Цього дня ви будете дуже задоволеними собою, бо зможете вирішити серйозну проблему на роботі. Зараз можна займатися вирішенням майнових питань і робити великі покупки. 

ДІВИ

День повного затишшя. Різких змін у вашому житті статися не повинно. Головне, намагайтеся не втрапити у конфлікти, оскільки навколо вас цього дня буде чимало неврівноважених людей.

ТЕРЕЗИ

Ви проживете цей день у піднесеному настрої. Причому, без особливої причини. Це полегшить вам виконання професійних завдань, яких цього дня очікується чимало.

СКОРПІОНИ

Вас чекають важкі переговори, але у вас вистачить дипломатичних здібностей і вміння знаходити потрібні слова, тому можете розраховувати на успіх.  

СТРІЛЬЦІ

Заплануйте на цей день якомога більше справ, бо у вас буде дуже багато енергії, а значить, ви зможете переробити всю роботу. Також цього дня вас чекає гарна новина від людини, яку ви давно не бачили.

КОЗЕРОГИ

Ви зможете розпалити в колегах ентузіазм і оптимізм, тому день буде продуктивним. У любові вас чекають приємні сюрпризи, а деяких представників знаку - багатообіцяючі знайомства. 

ВОДОЛІЇ

Якщо до якихось справ у вас не лежатиме душа, то відкладіть їх, інакше просто втомитеся без результату. Також зорі категорично забороняють вам з’ясовувати стосунки.

РИБИ

Цього дня вам доведеться мати справу з фальшивими людьми. А ще не вимагайте від себе подвигів і не намагайтеся негайно вирішити всі проблеми.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень