Розваги – Тельцям, таємниці – Дівам: гороскоп на 12 липня

А настрій Левів зіпсується

ОВНИ

Намагайтеся з усього того, що відбувається, отримувати максимум вигоди та задоволення. Не втрачайте емоційної рівноваги і не з'ясовуйте відносини з близькими людьми.

ТЕЛЬЦІ

Не варто проявляти завзяття в справах, які на даному етапі вам не під силу. Натомість цей день буде багатообіцяючим в плані любовних стосунків і різноманітних розваг.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не пропускати заходів, які можуть вплинути на ваше майбутнє. Навіть якщо вас просто запросять в гості, обов'язково сходіть. Зараз у вас є всі шанси схопити удачу за хвіст.

РАКИ

Цей день подарує вам і вашій коханій людині максимум незабутніх емоцій. Якщо ви вже давно разом, то можуть знову спалахнути вже забуті, здавалося б, почуття.

ЛЕВИ

Ви можете перебувати в поганому настрої, тому що не будете відчувати твердого грунту під ногами. Не поспішайте щось змінювати – зараз вам краще просто чекати.

ДІВИ

Будьте щирими і люди будуть відповідати взаємністю. А ось ділитися таємницями не варто ні з ким, бо це невдовзі може зіграти проти вас.

ТЕРЕЗИ

Подолання перешкод допоможе вам відчути смак перемоги. Більше уваги приділіть побутовим питанням: наведіть порядок в домі, викинете старі та непотрібні речі.

СКОРПІОНИ

Цього дня можуть виникнути серйозні проблеми. Особливо це стосується подружніх пар. Тому намагайтеся обійти гострі кути .

СТРІЛЬЦІ

Не виключено, що вас очікують нові знайомства та захоплення. У вас може виникнути велике зацікавлення до того, про що ви раніше й не думали.

КОЗЕРОГИ

Цей день буде наповнений соціальною діяльністю. У вас з’являться нові знайомі, з якими невдовзі зав’яжеться міцна дружба. Також ці люди можуть відкрити перед вами чимало нових перспектив - в тому числі й у професійній діяльності.

ВОДОЛІЇ

Не ризикуйте грошима, особливо власними. Нині ви будете схильні до легковажності і це може виявитися небезпечним.

РИБИ

Цього дня все звичне і знайоме буде викликати у вас нудьгу. Якщо хочете провести цей день весело, доведеться підключити уяву.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень