Терезам – шанс, Водоліям – непереборне бажання діяти: гороскоп на 11 липня

А Ракам потрібно говорити про свої симпатії

ОВНИ

Гарний час для того, щоб завершити домашні справи. Також добре робити покупки, тому не відкладайте походи по магазинах. 

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ніщо не зможе вивести вас з рівноваги. І ніхто. Сили та енергії вистачить для всього, що ви запланували. День підходить для спілкування з важкими людьми – навіть найбільш впертого опонента ви зумієте налаштувати на свій лад.

БЛИЗНЮКИ

Зараз ви будете вкрай вразливі і можете піддатися негативному впливу, тому потрібно бути обережними у всьому. Уникайте участі в конфліктах, останнє слово все одно залишиться не за вами. Чим менше ви зробите, тим менше у вас шансів оступитися.

РАКИ

Цей день сприятливий для любовних справ. Якщо ви поки самотні, то беріть ініціативу в свої руки. Не соромтеся відкрито говорити про свої симпатії та бажання. Партнер не засудить вас, а з задоволенням прийме правила гри.

ЛЕВИ

День обійдеться без неприємних сюрпризів. Спробуйте себе чимось потішити – навіть маленька дрібничка принесе вам багато радості.

ДІВИ

Постарайтеся цей день наповнити різними зустрічами та переговорами. Тільки не зачіпайте коханих - зараз ви дуже вразливі, тому будь-яке обговорення проблеми може перерости у сварку.

ТЕРЕЗИ

Цього дня доля дасть вам шанс, але в чому він буде полягати, сказати складно. Тому будьте у повній готовності. Можливо, знайдете те, чого вам зараз найбільше не вистачає. Це стосуватиметься любовної сфери.

СКОРПІОНИ

Вам необхідно постійно поповнювати запаси енергії, оскільки витрачатимете ви її дуже багато. Намагайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій і спілкуватися тільки з приємними людьми. Також вам потрібно змінити свій ритм життя на більш спокійний.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся урізноманітнити свій день, бо вам може бути трохи нудно. Уникайте з'ясування відносин з тими, кого любите, або, хоча б, не виступайте ініціатором суперечок.

КОЗЕРОГИ

Вам навряд чи вдасться реально оцінити ситуацію, бо ви будете схильними все перебільшувати. Якщо вам зроблять цікаву пропозицію, то не приймайте остаточного рішення саме зараз.

ВОДОЛІЇ

У вас цього дня виникне непереборне бажання перейти до реалізації сміливих ідей. Зорі впевнені, що це ідеальний час, коли ви зможете відкрити в собі нові можливості.

РИБИ

Завдяки подіям цього дня, ви подивитеся на себе зовсім іншими очима та дізнаєтеся, наскільки глибоко можете переживати. Ваші, правильно висловлені, почуття можуть допомогти досягти взаєморозуміння з найближчою людиною. А визнання провини налагодить відносини з тими, з ким ви довго були в сварці.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень