Сухий закон – Овнам, захоплення – Козерогам: гороскоп на 10 липня

А з Водоліями краще не мати справ

ОВНИ

Професійні та домашні турботи заповнять весь ваш день, однак такий стан справ не буде вас пригнічувати. Також намагайтеся не втручатися у сумнівні справи і не вживайте міцні напої, бо цим можуть скористатися ваші недруги.

ТЕЛЬЦІ

Справи будуть успішно просуватися за умови, що ви гратимете чесно. Як тільки зробите щось заборонене, то відразу ж отримаєте покарання. Особливо, це правило працюватиме в особистих стосунках.

БЛИЗНЮКИ

Навіть якщо вас щось дуже засмутить цього дня, не поспішайте приймати рішення. Так ви не вирішите свої проблеми, а тільки погіршите ситуацію.

РАКИ

Будьте щирими в стосунках з коханою людиною. І постарайтеся не робити того, про що б ви не могли їй розповісти. Бо цього дня може трапитися всяке…

ЛЕВИ

Всі вимагатимуть вашої уваги. І це вам буде подобатися - ви з радістю відгукнетеся на всі заклики. У відносинах з колегами будьте більш поступливими, щоб не зіпсувати атмосферу у колективі.

ДІВИ

Не соромлячись, звертайтеся за допомогою, порадою чи підтримкою до близьких людей. А зараз вам це дуже знадобиться, оскільки від ваших рішень залежатиме ваше найближче майбутнє і їх треба добре обдумати.

ТЕРЕЗИ

День буде вдалим, якщо ви не підете на поводу у своїх негативних емоцій. Постарайтеся знайти приємне заняття, яке дозволить відволіктися від негативних думок. 

СКОРПІОНИ

Цього дня, дотримуючись елементарних правил техніки безпеки, ви можете уникнути неприємностей. Також намагайтеся не спілкуватися з імпульсивними та агресивно налаштованими людьми. 

СТРІЛЬЦІ

Вам необхідно зосередитися на професійних справах, щоб приклавши незначні зусилля, легко домогтися поставлених цілей. Якщо відчуєте, що з якимись питаннями впоратися складно, то не силуйте себе, а попросіть про допомогу.

КОЗЕРОГИ

Цей день сприятливий для любовних справ і творчості. Ви проявите себе непересічною особистістю і отримаєте захоплення оточуючих. Але не перестарайтеся, щоб не відлякати людей, які не надто давно вас знають.

ВОДОЛІЇ

У вас буде не найкращий настрій, але постарайтеся не давати волю негативу. Це може обернутися для вас не дуже добре. Також зорі наголошують: якою б зараз не була спокуса втекти від реальності, не робіть цього.

РИБИ

День підходить для налагодження зв'язків і контактів з потрібними людьми. Ви зможете домогтися того, чого бажаєте. Також зверніть увагу на стан свого здоров'я і намагайтеся більше відпочивати.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень