Більше грошей – Терезам, підтримка керівництва – Рибам: гороскоп на 16 липня

А Близнюкам робитимуть зауваження

ОВНИ

Цього дня можуть виникнути конфлікти і вам не вдасться уникнути серйозної розмови.

ТЕЛЬЦІ

Готуйтеся до великої кількості справ і зустрічей. Вас чекає спілкування з тими, хто робить ваше життя приємнішим і різноманітнішим. Також вам випаде нагода проявити себе і показати усім, на що ви здатні. Усі суперечливі моменти вирішуйте спокійно, не опускаючись до з'ясування відносин.

БЛИЗНЮКИ

Зараз бажано зайнятися плануванням нових справ. Не надавайте великого значення критиці та зауваженням колег, бо це повністю зіб’є ваш робочий ритм.

РАКИ

Використовуйте свої знання та сили правильно. І не розповідайте нікому про свої задуми. В особистих стосунках можуть виникнути проблеми – вам буде важко знайти спільну мову з близькою людиною, тому ви можете затіяти сварку.

ЛЕВИ

Не плануйте справ, які вимагають великих фізичних або емоційних затрат. День підходить для нових знайомств і романтичних захоплень. Тому, якщо хочете щось змінити в своєму особистому житті, не гайте часу. 

ДІВИ

Ви матимете великий запас енергії, тому, якщо у вас накопичилися важливі справи, приступайте до їх реалізації.  Успіх чекає вас не тільки у великих проєктах, а й у дрібницях. 

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся нічого не загадувати. Просто виконуйте поточні справи добре і вас чекатиме фінансова винагорода. Потішить і відчуття того, що ви не прожили цей день даремно.  

СКОРПІОНИ

Ставте перед собою конкретні цілі та не перескакуйте з однієї справи на іншу. І намагайтеся не відволікатися, бо тільки у спокійній обстановці ви зможете зрозуміти, як вам потрібно діяти.

СТРІЛЬЦІ

Зараз вдалий період для отримання нових знань та спілкування. Постарайтеся наповнити день приємними емоціями. Вдалими будуть покупки.

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно впроваджувати нові методи роботи. Додати щось нове варто і в особисте життя. Навіть ті ідеї, які, на перший погляд, можуть здатися нереальними, незабаром дадуть непоганий результат. 

ВОДОЛІЇ

Робота вас буде обтяжувати цього дня. Можливо, ви чекаєте змін, або просто хочете відпочити. Якщо у вашому оточенні з'явиться нова людина, то придивіться до неї, оскільки незабаром вона зіграє у вашому житті важливу роль.

РИБИ

Якщо будете сидіти склавши руки, то впустите можливість зміцнити свої позиції на роботі. Ваш керівник усіляко сприятиме цьому, а ось деякі колеги будуть вам відверто заздрити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень