Дармові гроші – Тельцям, нові романтичні захоплення – Близнюкам: гороскоп на 28 липня

А Раки матимуть шанс на примирення

ОВНИ

На роботі не слід проявляти надмірну активність. Є ризик, що ви отримаєте додаткове навантаження без будь-якої матеріальної компенсації. У відносинах з близькими проявіть мудрість і терпіння, а головне, утримайтеся від критики.

ТЕЛЬЦІ

День сприятливий для вашої кар’єри. І для гаманця також. Вашому керівництву припадуть до душі якісь ваші ідеї і це зміцнить ваш авторитет на роботі. А ще вам цього дня дістануться практично дармові гроші – вам щедро віддячать за якусь легку роботу.

БЛИЗНЮКИ

Вас чекає багато справ, і практично з усіма ви зможете впоратися самотужки. Постарайтеся до всього ставитися з повною відповідальністю. Також зараз вас можуть очікувати нові романтичні захоплення.

РАКИ

Зорі радять знайти можливість для примирення. Цей день ідеально підходить для того, щоб налагодити відносини з тими, з ким ви перебуваєте у сварці. Але уникайте емоційного перенапруження.

ЛЕВИ

Почекайте зі складними справами, бо цей день більше підходить для відпочинку, ніж для активних дій. Можливі розчарування в особистих стосунках.

ДІВИ

Ви з легкістю зможете знайти спільну мову з будь-яким співрозмовником. Зможете й допомогти владнати конфлікт, навіть якщо він немає до вас прямого відношення.

ТЕРЕЗИ

Ви знайдете собі духовного вчителя, який підкаже як ви можете змінити свою долю. Зорі радять цього дня більше дбати про себе та свій комфорт.

СКОРПІОНИ

Зараз вам вдасться швидко та успішно вирішити питання з державними органами. А от у фінансових справах можливі затримки.

СТРІЛЬЦІ

Уважно стежте за тим, що відбувається, оскільки вам доведеться швидко реагувати на деякі події. Налаштовуйтеся на активну роботу і спілкування виключно «у справі». 

КОЗЕРОГИ

Вам потрібно бути привітнішими з людьми і проявити більше фантазії в особистих стосунках. У фінансовій сфері бажано дотримуватися принципів розумної економії.

ВОДОЛІЇ

День буде наповнений різними спокусами, тому слід чітко розуміти, що ви можете собі дозволити, а де варто сказати «ні». Постарайтеся не давати волі своїм негативним емоціям. 

РИБИ

Цього дня віддайте перевагу справам, які дозволять отримати швидкий результат. Успішними будуть ділові поїздки. Самотнім представникам знаку випаде шанс зустріти людину, яка принесе в життя багато яскравих вражень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень