Ракам – прихильність долі, Овнам – чесність: гороскоп на 22 липня

А у Скорпіонів буде багато турбот

ОВНИ

У вас все буде добре, якщо ви будете чесними. В першу чергу з собою. Проаналізуйте те, що відбувається у вашому житті, і відмовтеся від того, що заважає вам рухатися вперед.

ТЕЛЬЦІ

Зірки радять завершити давні справи, а от за нові проєкти, слід братися з великою обережністю. Проявляйте милосердя, не відповідайте відмовою на прохання про допомогу. 

БЛИЗНЮКИ

Уникайте змін у своїй роботі, оскільки вони можуть обернутися зовсім не тим, на що ви сподіваєтеся. Покладіться на старі зв'язки, які цього дня несподівано відкриють нові перспективи. 

РАКИ

Доля буде прихильною до вас. Зірки не рекомендують поспішати з прийняттям рішень, оскільки процес переосмислення може виявитися досить тривалим. 

ЛЕВИ

Вас підстерігатиме спокуса. Постарайтеся не робити того, про що незручно розповісти навіть близьким. 

ДІВИ

Уникайте цього дня спілкування з імпульсивними та агресивними людьми. А вони буквально роями за вами ходитимуть. Бережіть свої нерви.

ТЕРЕЗИ

Ви поставите перед собою цілком реальну ціль, але способи реалізації можете вибрати не найкращі. В результаті можуть виникнути труднощі. Не поспішайте з прийняттям рішень і не давайте волю негативним емоціям.

СКОРПІОНИ

Багато турбот чекає вас цього дня, але це не зіпсує вам настрій. Навпаки – ви зрозумієте наскільки сильною та рішучою людиною ви є.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно чітко визначитися чого ж ви хочете насправді. Зараз у вас непростий час: вам хочеться і на роботі добре себе зарекомендувати, і повернути собі душевний спокій.

КОЗЕРОГИ

У вашому житті закінчується період протистоянь. Нарешті ви зможете відпочити, бо найближчим часом ніхто не зазіхне на те, що належить вам.

ВОДОЛІЇ

Ви бачите як збільшується кількість справ. Не відкладайте їх більше й намагайтеся зробити максимум вже цього дня. Інакше можуть виникнути проблеми.

РИБИ

Відмінність між вами та іншими людьми цього дня буде дуже помітною. Намагайтеся не нервувати через це, бо однаково нічого не зміниться.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень