Обман – Стрільцям, пристрасть – Ракам: гороскоп на 13 липня

А Скорпіонам доведеться піти на компроміс

ОВНИ

Не всі ваші ідеї оцінять на роботі. Вас можуть навіть розкритикувати. Але в той час у вас з'являться нові перспективи, які стосуються професійної діяльності. І хоч ясності ще не буде, вже зараз потрібно готуватися до серйозної пропозиції.

ТЕЛЬЦІ

Вам буде важко об'єктивно оцінювати ситуацію, тому почекайте з ухваленням важливих рішень. До всього, що вам запропонують або пообіцяють, цього дня краще поставитися з пересторогою.

БЛИЗНЮКИ

На роботі вас чекає багато напружених годин, але вдома обстановка буде більш сприятливою. Зараз ви ризикуєте зробити непотрібні покупки, про які пошкодуєте.

РАКИ

Цього дня у ваших особистих стосунках буде вирувати пристрасть. Однак остерігайтеся заздрісників, яким може не сподобатися ваше щасливе обличчя.

ЛЕВИ

Вас чекає важлива зустріч, від результату якої залежатиме ваша подальша доля. Стежте за своїми словами, бо можете когось ненароком образити.

ДІВИ

Ваші стосунки з коханими дадуть тріщину. Особливо важким буде початок дня. Головне зараз розуміти, що проблеми скоро закінчаться.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться вирішити кілька непростих завдань. Допомоги не чекайте. Але працюйте без фанатизму, бережіть себе і свої нерви.

СКОРПІОНИ

Можливо, саме зараз почнеться ваш шлях вгору кар'єрними сходами. Встановлюйте потрібні зв'язки, які потім вам знадобляться. Вдома доведеться піти на компроміс, інакше може виникнути тривалий конфлікт.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можливі сварки, обман та інші неприємності, тому намагайтеся не планувати чогось важливого.

КОЗЕРОГИ

Зорі радять вам зайнятися саморозвитком. Чим більше в себе вкладете зараз, тим більше дивідендів отримаєте. Не завадить і зміцнити взаємини з керівництвом, це може вплинути на розмір вашої зарплати.

ВОДОЛІЇ

Вам буде важко зосередитися на роботі, особливо якщо вона одноманітна. Комусь може знадобитися ваша допомога. Йдеться про пораду чи моральну підтримку.

РИБИ

Ви будете сповнені ентузіазму та віри у власні сили. Це допоможе вам виконати робочі завдання, які раніше здавалися складними.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень