Дівам – ініціатива, Близнюкам – тандем із шефом: гороскоп на 21 липня

А Козерогам краще забути слово «хочу»

ОВНИ

День буде щедрим на події, причому більшість з них вас приємно здивують. Можуть надійти привабливі пропозиції, які стосуються професійної сфери та творчості.

ТЕЛЬЦІ

На роботі можуть виникнути непередбачені труднощі. Коли вам здасться, що ви майже досягли успіху, на шляху будуть виростати перешкоди, які заважатимуть реалізації планів. Від цього ви можете навіть на деякий час впасти в депресію. Але не сумуйте - цей період скоро мине.

БЛИЗНЮКИ

Починається хороший період, який внесе яскраві фарби практично в усі галузі професійної діяльності. Найбільш вдало складатимуться переговори. Ваша думка сподобається керівництву, тому не соромтеся висувати пропозиції.

РАКИ

Відповідальніше поставтеся до доручень або прохання людини, від якої ви залежите. Керівництво повинно помітити ваші старання і заслуги. І головне, обходьте стороною тих, хто постійно скаржиться.

ЛЕВИ

Не варто розслаблятися, інакше ризикуєте втратити свої позиції на роботі. Через це у вас можуть виникнути емоційні проблеми, тому краще бути напоготові.

ДІВИ

Проявляйте більше ініціативи. Але якщо вам важко буде до когось достукатися, то краще облиште цю справу й займіться тим, що вам під силу. А ще вам буде важко протистояти натиску енергетично сильної людини.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно приділяти більше уваги своїм близьким. Зараз ви можете, самі того не бажаючи, знехтувати їхніми інтересами.

СКОРПІОНИ

Ви будете перебувати в піднесеному настрої і зможете добре попрацювати. Спонтанні рішення можуть виявитися дуже вдалими.

СТРІЛЬЦІ

Вашим клопотам прийшов кінець. Цього дня вас чекають цікаві зустрічі, які можуть мати неочікувані результати. У спілкуванні намагайтеся не проявляти жорсткості, і якщо відчуваєте, що співрозмовник не готовий дати відповідь, то залиште його у спокої.

КОЗЕРОГИ

Постарайтеся забути слово «хочу» і робіть те, що «треба». Якщо не будете лінуватися, то результат вас потішить.

ВОДОЛІЇ

Зараз ви можете опинитися в незручному становищі: на роботі вас чекає успіх, а ось в особистих стосунках виникнуть проблеми. Намагайтеся уникати сварок і бути більш терплячими.

РИБИ

Це саме той день, коли спочатку краще діяти, а потім думати. Перший порив виявиться правильним, а чим більше ви будете міркувати і аналізувати, тим далі відійдете від правильного шляху.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень