Перешкоди – Козерогам, відновлення самооцінки – Овнам: гороскоп на 27 липня

А Раки мають діяти рішуче

ОВНИ

Якщо ви не відчуваєте стабільності і не надто вірите у себе, то саме час попрацювати з самооцінкою. Можлива підвищена увага з боку представників протилежної статі – саме це і поверне вам впевненість у собі.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться реалізувати свої плани, але доведеться проявити креативність і використовувати творчий підхід. У підсумку ви будете задоволені не лише результатом своєї роботи, але й собою.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно розібратися зі своїми внутрішніми конфліктами. Зараз ви можете побачити власні бажання і цілі, а також побороти давні страхи. Вдало пройдуть ділові переговори та підписання важливих документів.

РАКИ

Не бійтеся демонструвати свою рішучість і непохитність. День сповнений спокус і привабливих можливостей. Щоб прийняти правильне рішення, орієнтуватися потрібно не на власні бажання, а на інтереси близьких.

ЛЕВИ

Зараз не можна діяти спонтанно, непродумано. Якщо відчуваєте, що обстановка навколо вас починає загострюватися, постарайтеся не виявитися в епіцентрі подій. Це гарний час для відновлення давніх зв'язків.

ДІВИ

Цього дня успіх буде супроводжувати вас в особистих справах. Зробіть сюрприз коханій людині чи виконайте її давню мрію – це ще більше зміцнить ваші стосунки.

ТЕРЕЗИ

Можна планувати справи будь-якої складності - для вас вони не складуть проблеми. Цей день буде одним із найбільш вдалих за останній час.

СКОРПІОНИ

Ви будете легко піддаватися сумнівам. Це негативно позначиться на справах, бо цього дня потрібно буде вирішувати важливі питання. А ось для любові день чудовий, адже людина, яка давно вам подобається, відповість вам взаємністю.

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять ні з ким не сперечатися. Зараз не час для самоствердження. Мовчки зробіть те, про що вас просять, а про себе заявите пізніше.

КОЗЕРОГИ

Зараз перешкоди можуть з’явитися там, де ви їх зовсім не чекаєте. Відкладіть з'ясування стосунків і пошуки винних. Зосередьтеся на вирішенні поточних питань. 

ВОДОЛІЇ

Цей час ідеально підходить для будь-якої розумової і творчої діяльності. Корисно зайнятися самоосвітою і отриманням нових знань. Добре вирішувати питання, пов’язані з нерухомістю.

РИБИ

Існує велика ймовірність депресивного стану, травм і обманів. День краще провести в товаристві перевірених людей і гнати від себе погані думки.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень