Стрільцям – авторитет, Водоліям – грайливий настрій: гороскоп на 26 липня

А Скорпіонам не варто вступати в словесні баталії

ОВНИ

Намагайтеся відгородитися від думок і людей, які можуть принести хвилювання. Більше часу приділяйте собі і тим справам, які вам до душі. Займіться складанням планів на майбутнє, але з втіленням їх у життя зачекайте.

ТЕЛЬЦІ

Шукайте інформацію, яка допоможе вам у кар’єрі, радьтеся, обмінюйтеся думками. Зробивши комусь добро, ви одразу ж отримаєте щось приємне у відповідь. 

БЛИЗНЮКИ

Не варто весь свій вільний час просиджувати вдома, бо прогавите щось цікаве та важливе. Уникайте довгих суперечок і не нав'язуйте оточуючим свою точку зору.

РАКИ

Попри вихідний, ви отримаєте велике задоволення, виконуючи якісь робочі справи. Також намагайтеся гарно виспатися.

ЛЕВИ

Якщо у вас немає можливості присвятити день собі, то виконуйте тільки найнеобхідніші справи і не беріть на себе зобов'язань. 

ДІВИ

Вам треба навчитися чекати. Ви зможете отримати те, чого хочете, але зараз не час діяти. Вас чекає знайомство з впливовою людиною - саме ця особа допоможе у реалізації задуманого.

ТЕРЕЗИ

Не робіть нічого, до чого не лежить душа. У взаєминах з коханою людиною проявіть більше тепла, такту і поступливості. У іншому випадку можуть виникнути конфлікти. 

СКОРПІОНИ

Зараз вам не варто вступати в словесні баталії. Ваша здатність переконувати людей на якийсь час ослабне, і ви самі можете піддатися чужому впливу. Особисті проблеми не поспішайте вирішувати зопалу - можете самі собі нашкодити.

СТРІЛЬЦІ

У вас є шанс змінити своє життя. Головне, щоб ви помічали різні знаки долі. Цього дня ви можете зміцнити свій авторитет.

КОЗЕРОГИ

День буде вдалим, якщо ви не будете піддаватися на негативні настрої оточуючих. Намагайтеся відгородитися від людей, які постійно скаржаться.

ВОДОЛІЇ

Ви зможете проявити себе з несподіваного боку і здобути схвалення близьких. Але не перестарайтеся, бо цього дня настрій у вас буде дуже грайливий.

РИБИ

Навіть якщо ви будете вкрай чимось стурбовані або незадоволені, не поспішайте розпрощатися з причиною ваших переживань. Будьте обережні, приймаючи важливі рішення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень