Головні щасливчики серпня за знаком зодіаку

Дізнайтеся, кому посміхнеться удача

Час брати курс на новий місяць — місяць нових послаблень карантину, нових перспектив і шансів відкрити нові можливості завдяки кризі.

Тим, хто знайде себе в списку щасливчиків зодіаку на серпень доведеться бути активним і продуктивним весь місяць. Не спускати ж удачу в унітаз, правда?

Головними щасливчиками серпень 2020 по знаку зодіаку стануть:

Раки

 

Діви

 

Стрільці.

Рак

 
Раки відкривають для себе горизонти нових перспектив — без жалю кидають роботу, налаштовуються на підкорення вершин і відчувають себе впевненіше, ніж зазвичай. А все тому, що цього знаку зодіаку посміхнеться удача в серпні. Їх не хвилюватиме ні криза через пандемію, ні занепадницькі настрої людей навколо.

Подбайте про фінансову подушку безпеки, якщо вирішите шукати нову роботу і сміливо втілюйте всі найбожевільніші ідеї.

 

Діва

 

Дівам серпень допоможе вирішити важкі дилеми про вічне — прислухатися варто не тільки до сім'ї і товаришів, а й до свого серця.

Найбільше в прийдешньому місяці пощастить самотнім представникам знака і тим, хто довгий час намагається врятувати згасаючий вогонь кохання. З вами, нарешті, навчаться рахуватися і йти на компроміс. Але для цього потрібно навчитися прямо говорити про проблему. Щоб знайти кохання, як не дивно, потрібно буде (як мінімум) вийти з дому.

 

Стрілець

 

Амбіції і драйв будуть мотивувати Стрільців весь серпень — ви знайдете час і на продуктивні проєкти, і на хороший відпочинок. Можете дозволити собі тікати з роботи раніше і займатися ментальним здоров'ям - везунчиків місяці не будуть лаяти боси.

Піклуйтеся про поставу і сходіть на йогу, або масаж. Можливо, стреси пов'язані з неправильним положенням шиї, або спини.

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень