Рибам – лідерство, Левам – плутанина: гороскоп на 29 липня

А Дівам варто визначитися з пріоритетами

ОВНИ

Вам потрібно більше рухатися. Фізичні навантаження підуть на користь і неабияк вас збадьорять. Прийдуть нові ідеї, які будуть корисними у роботі.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня прокинеться ваша впертість. Це не сподобається вашому оточенню і навіть може спалахнути конфлікт. Будьте поблажливішими до людей і сварки вдасться уникнути.

БЛИЗНЮКИ

На роботі особливих змін не передбачається. А ось в особистому житті можливі серйозні непорозуміння. Особисті переживання краще не виставляти напоказ. 

РАКИ

День буде вдалим і приємним. Ви будете йти своїм шляхом і все даватиметься вам легко. Цікаві пропозиції будуть сипатися з усіх боків, а вам залишиться тільки вибрати ті, які вас зацікавлять найбільше.

ЛЕВИ

Багато випробувань і заплутаних ситуацій може виникнути у дружніх відносинах. Ваш кращий друг може потрапити під чийсь вплив, тому вам доведеться втрутитися, прийшовши йому на допомогу.

ДІВИ

Вам доведеться задуматися про свої пріоритети. Також можлива ситуація, у якій потрібно буде піти на певні жертви заради досягнення мети. Ви будете готовими до такого повороту подій і все зробите правильно.

ТЕРЕЗИ

Ви занадто самостійні. У якихось справах вам дійсно простіше розібратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують. Пам'ятайте, що команда завжди сильніша, ніж одна людина.

СКОРПІОНИ

Ви можете дізнатися, що оточуючі щось від вас приховують. Це буде вкрай неприємно, але у кожного своя правда. І кожен вчинок має причину.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете почути щось зовсім неприємне від людини, яка зазвичай з вами на одній хвилі. Спробуйте поставитися до цього з розумінням. Прислухайтесь і зробіть висновки.

КОЗЕРОГИ

У вас буде можливість проявити свій авторитет. До вас будуть прислухатися, тому контролюйте кожен свій рух і кожне слово.

ВОДОЛІЇ

Ви іншими очима подивитеся на свою половинку. Знаки долі допоможуть вам зробити правильні висновки про обранця.

РИБИ

Вас чекають гострі, але конструктивні діалоги. У процесі суперечок доведеться змінювати плани. Проявіть ініціативу у роботі. Цього дня ви маєте бути лідером.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень