Екзотика – Терезам, важливий вибір – Ракам: гороскоп на 31 липня

А Стрільцям потрібно розібратися з колегами

ОВНИ

Цього дня ви будете дуже емоційними та нервовими, тому вам піде на користь усамітнення. Так ви набагато швидше зробите роботу й не зіпсуєте стосунки з потрібними людьми.

ТЕЛЬЦІ

Ви знаходитеся за крок до великих змін. Цього дня може відбутися доленосна зустріч, яка переверне ваше життя.  

БЛИЗНЮКИ

Ваш день буде спокійним і приємним. Жодних ексцесів і непорозумінь не передбачається. Головне, не беріть на себе чужі обов’язки й не намагайтеся усім догодити.

РАКИ

Ви постанете перед складним вибором. Спочатку ця ситуація здасться вам повсякденною, але дуже скоро ви зрозумієте, що вона відіграла важливу роль у вашому житті.

ЛЕВИ

У вас з’явиться шанс випробувати долю і покращити своє життя. Або й чиєсь. Будьте впевненими та рішучими, щоб взяти від цього дня максимум.

ДІВИ

Ви можете повністю зануритися у любовні справи – роботі це не завадить. Але не дозволяйте близькій людині маніпулювати вами.

ТЕРЕЗИ

Вас потягне на пригоди. Захочеться чогось екзотичного. Не виключені нові дивні знайомства, які можуть виявитися корисними.

СКОРПІОНИ

Вам не варто планувати на цей день надто багато справ. Краще обмежитися найбільш терміновими, оскільки ви все одно не встигнете зробити все заплановане. Вас постійно відволікатимуть і це вас дуже потішить.

СТРІЛЬЦІ

Перегляньте свої стосунки з колегами й спробуйте розібратися, що ви робите не так. Постарайтеся звести конфлікти до мінімуму – так буде краще і для ваших нервів, і для вашої кар’єри.

КОЗЕРОГИ

Цього дня  бажано зайнятися своїм тілом і здоров'ям. Зараз прекрасний час для профілактики. День підходить для занять спортом, дієт і складних косметичних процедур.

ВОДОЛІЇ

У вас буде дуже багато роботи й навіть присісти не буде часу. Також вам терміново можуть знадобитися гроші.Шанси отримати їх є, але для цього доведеться зробити більше.

РИБИ

Вам випаде можливість диктувати свої умови в любовних стосунках. Обставини складатимуться так, що саме ви прийматимете усі важливі рішення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень