Овнам – втрата довіри, Стрільцям – образи: гороскоп на 30 липня

А Водолії будуть нервувати

ОВНИ

Вам варто спробувати себе у новій справі – вам треба урізноманітнити своє життя. В особистих стосунках можлива втрата довіри та взаєморозуміння.

ТЕЛЬЦІ

Зараз вдалий час для розширення сфери впливу, зустрічей і переговорів. У відносинах з близькими будьте обережними, бо ненароком можете образити когось гострим слівцем.

БЛИЗНЮКИ

День пролетить так швидко, що ви навіть не встигнете цього помітити. Усю інформацію, яка надійде цього дня, перевіряйте самостійно і нікому не довіряйте.

РАКИ

Професійні питання заберуть увесь ваш час. Якщо надійдуть нові пропозиції, то дайте собі можливість зібратися з думками і оцінити перспективи. 

ЛЕВИ

Вам потрібно уникати будь-якого ризику, бо це може поставити під загрозу те, що ви особливо цінуєте. Сконцентруйтеся на тому, щоб закінчити розпочаті справи.

ДІВИ

Дуже сприятливий день для вашої кар’єри. Хтось зможе вас надихнути на великі професійні звершення. Головне, не відволікайтеся на непотрібні речі.

ТЕРЕЗИ

Будь-які питання намагайтеся вирішувати спокійно. Потрібних людей ви зможете переконати, якщо належним чином підготуєтеся до розмови. Зараз добре займайтеся оформленням документів і приводити в порядок справи. 

СКОРПІОНИ

Ви багато встигнете зробити, якщо не будете ставити надто складних завдань. І не вступайте в суперечки з керівництвом.

СТРІЛЬЦІ

Правильно розподіливши час, ви встигнете за короткий термін зробити дуже багато. В особистих справах можуть виникнути гострі ситуації, невдоволення та образи. 

КОЗЕРОГИ

Спробуйте внести в роботу елемент творчості, але не захоплюйтеся грою уяви. Будьте обережними з діловими пропозиціями - зараз вам аж ніяк не можна вплутатися в авантюру.

ВОДОЛІЇ

Уважно ставтеся до всіх ідей і пропозицій, оскільки від вас можуть зажадати швидких і оригінальних рішень. Це може вас дещо нервувати, тому важливо контролювати емоції.

РИБИ

Зустрічі, наради, листування чи поїздки можуть відкрити для вас нові перспективи та суттєво покращити настрій. Постарайтеся не хвилюватися через дрібниці та розраховуйте на підтримку авторитетних осіб.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень