Романтичні побачення – Близнюкам, зміна роботи – Скорпіонам: гороскоп на 4 серпня

А у Раків можуть погіршитися особисті стосунки

ОВНИ

Якщо перед вами стоїть конкретна мета, то цього дня ви суттєво можете наблизитися до неї. У той же час, недруги можуть плести інтриги, тому не давайте їм приводу для пліток.

ТЕЛЬЦІ

Добре попрацювавши вам вдасться знайти нових партнерів. Намагайтеся прислухатися до порад досвідчених колег, які досягли у своїй справі помітних успіхів. Докладіть максимум зусиль сьогодні, щоб отримати прекрасний результат вже завтра.

БЛИЗНЮКИ

Професійні завдання виявляться не настільки складними, як може здатися на перший погляд. День сприятливий для романтичних побачень та важливих рішень в особистому житті.

РАКИ

Більше уваги приділіть сім'ї та приватному життю. Можуть погіршитися стосунки, якщо впустити потрібний момент. Зараз дуже важливо відверто говорити зі своїм обранцем.  

ЛЕВИ

На роботі постарайтеся не проявляти зайвої ініціативи, бо можете зіштовхнутися з повним нерозумінням. Також зараз не найкращий час для великих покупок – вам краще притримати гроші.

ДІВИ

День може бути важким через людей, які вас оточують. Точніше, через їхню дратівливість та небажання йти вам назустріч. Перш ніж щось сказати у відповідь, подумайте, наскільки важливі для вас ці відносини, оскільки є ризик, що вони завершаться вже зараз.

ТЕРЕЗИ

Якщо вас критикуватимуть, не ображайтеся. Обміркуйте сказані слова, зважте їх, і якщо все-таки вирішите, що до вас незаслужено чіпляються, то відстоюйте себе до останнього. Головне, без крику та образ.

СКОРПІОНИ

Якщо ви хочете змінити роботу, то зараз ідеальний час для цього. У будь-якому випадку, в професійній сфері цього дня вас чекає багато різних ділових пропозицій. Не бійтеся помилитися з вибором і довіртеся своїй інтуїції.

СТРІЛЬЦІ

Зараз вам необхідно дуже відповідально поставитися до виконання своїх обов'язків. Потрібно демонструвати ділову активність, намагатися знаходити вихід з будь-яких ситуацій і показати готовність братися за складні завдання.

КОЗЕРОГИ

Проявіть гнучкість, оскільки ваші плани змінять якісь обставини. Життя внесе свої корективи й ваші цілі трохи посунуться у часі.

ВОДОЛІЇ

Цього дня перед вами відкриються шалені можливості. Беріть те, що здається найбільш перспективним! Також у вас буде шанс поліпшити матеріальне становище.

РИБИ

У вас буде можливість виправити свої помилки. Прекрасний день, щоб переграти те, що ви раніше зіпсували, та зробити висновки на майбутнє.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень