Овнам – відповідальність, Тельцям – хитрощі: гороскоп на 2 серпня

А Діви попрощаються з минулим

ОВНИ

Якщо ви запланували важливі справи, то вам краще обійтися без сторонньої допомоги. Не бійтеся взяти на себе відповідальність. У іншому випадку, прислухаючись до порад, ви зробите помилку.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня нагадають про себе старі знайомі, з'являться й нові. Не виключено, що обставини вимагатимуть від вас спритності та хитрощів. А ще вам доведеться мати справу з несимпатичними вам людьми.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно набратися життєвої мудрості, тому обирайте дорослих і досвідчених співрозмовників. Зараз головне – розібратися з сімейними проблемами.

РАКИ

Цього дня вам вдасться сконцентруватися на суті проблеми і вирішити її. Велику роль у цьому зіграє самокритика, яка дозволить відокремити головне від другорядного.

ЛЕВИ

Ви можете не розрахувати свої сили і можливості, а тому вибрати неправильну лінію поведінки і манеру розмови. Постарайтеся не втрачати емоційної рівноваги і не з'ясовувати стосунків.

ДІВИ

У вас буде чимало неординарних способів закінчити нав’язливі стосунки. Зараз ви легко зможете розпрощатися з минулим.

ТЕРЕЗИ

Відносини з людьми постарайтеся будувати без сили, не конфліктуючи. День підходить для профілактичного лікування.

СКОРПІОНИ

Уникайте відвертих розмов. Є ймовірність, що ваш співрозмовник спотворить ваші слова. Зате цей день буде сприятливим для всього, що пов'язано з любовними справами.

СТРІЛЬЦІ

Проаналізуйте свої останні вчинки. Визнавши свої помилки, ви зможете виправити деякі ситуації.

КОЗЕРОГИ

Попри вихідний, вам доведеться вирішувати якісь нагальні питання. Також вас можуть наздогнати давні образи – хтось, хто тихо на вас ображався, цього дня вирішить висловити вам свої претензії.

ВОДОЛІЇ

Не дозволяйте емоціям втягнути вас у конфліктні ситуації. Якщо маєте з кимось напружені відносини, то зараз краще не намагатися якось їх покращити – не вийде.

РИБИ

Якщо ви будете потребувати моральної підтримки або схвалення інших людей, то сміливо звертайтеся до старих друзів. Їм вдасться поглянути на вашу проблему з абсолютно несподіваного боку.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень