Море ідей – Овнам, приємні несподіванки – Скорпіонам: гороскоп на 13 серпня

А Водоліїв можуть ввести в оману

ОВНИ

Вам вдасться зібрати біля себе чимало однодумців і розпочати щось нове. Вас будуть переповнювати ідеї.

ТЕЛЬЦІ

Ви надто багато думаєте про роботу та гроші і надто мало уваги приділяєте близьким людям. Цього дня можливі конфлікти з домашніми через вашу зайнятість.  

БЛИЗНЮКИ

Будь-які знайомства можуть виявитися дуже перспективними та корисними для вашої кар’єри. Намагайтеся справити хороше враження.

РАКИ

У вас буде бажання зробити усю роботу. Не поспішайте і виконуйте лише свої обов’язки, інакше вашим бажанням допомогти будуть зловживати.

ЛЕВИ

Наберіться терпіння, бо хтось вам дорікатиме, хтось вчитиме, а хтось просто буде випробовувати ваші нерви на міцність.

ДІВИ

У будь-якій ситуації шукайте позитив. А краще тримайтеся ближче до приємних людей, які зможуть вас заспокоїти та надихнути.

ТЕРЕЗИ

Вам буде дуже важко зрозуміти поведінку оточуючих. Тому, вам краще відсторонитися від того, що відбувається.

СКОРПІОНИ

День буде багатим на приємні події. Приємні та несподівані. Намагайтеся не втручатися у те, що вас не стосується і день пройде спокійно.

СТРІЛЬЦІ

На роботі вас чекає якась серйозна проблема. Доведеться розбиратися з людьми, чиї дії призвели до цієї ситуації. Намагайтеся не зчиняти багато галасу і контролюйте емоції.

КОЗЕРОГИ

Якщо ви терміново не знайдете впливових покровителів, то ваша справа застрягне на місці. Вам потрібно знайти якесь неординарне рішення, щоб привернути увагу до вашого проєкту.

ВОДОЛІЇ

Не слухайте, що вам говорять, а дивіться на вчинки людей. Цього дня хтось може ввести вас в оману, сказавши саме те, що ви хочете почути.

РИБИ

Цей день відкриє перед вами нові перспективи у роботі. Головне діяти швидко, щоб не лишити конкурентам шансу. Зараз у вас є все для того, щоб домогтися поставленої мети.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень