Проблеми з фінансами – Левам, абсолютний успіх – Козерогам: гороскоп на 19 серпня

А Дівам слід подбати про здоров’я

ОВНИ

Намагайтеся не сперечатися. Ні вдома, ні на роботі. Якщо кохана людина проявлятиме ініціативу, спокійно дайте їй це робити.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня вам доведеться багато спілкуватися з колегами, друзями, родичами або знайомими. Але це спілкування буде приємним. Справи, які викликають у вас роздратування або здаються складними, краще відкласти. 

БЛИЗНЮКИ

На роботі все стабільно, тому більше часу та уваги доведеться приділити близьким, щоб зберегти спокійну обстановку вдома. Ввечері постарайтеся знайти заняття, яке дасть відпочинок голові і допоможе відновити ресурси, витрачені протягом дня.

РАКИ

На роботі не проявляйте надмірну активність, бо отримаєте додаткове навантаження без оплати. У відносинах з близькими людьми проявіть мудрість і терпіння, а головне, утримайтеся від критики.

ЛЕВИ

Зараз найбільш вдалий час для вирішення питань з державними органами та представниками владних структур. Також існує велика ймовірність фінансових затримок.

ДІВИ

На великі звершення вам може забракнути енергії та натхнення, тому займіться звичними справами, які не потребують надзусиль. Будьте особливо уважними до себе - можливе загострення хронічних захворювань.

ТЕРЕЗИ

У вас є всі шанси схилити на свій бік навіть найбільш впертих людей. Випадок рідкісний, тому зорі радять обов’язково ним скористатися.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся ні на чому не зациклюватися, бо це може перерости у одержимість. І не шукаєте прихованого змісту у словах оточуючих.

СТРІЛЬЦІ

День підходить для початку нових справ, переговорів і просто дружнього спілкування. Намагайтеся частіше дивувати коханих - це сприятиме зміцненню стосунків.

КОЗЕРОГИ

Успіх буде супроводжувати вас не лише у професійних справах, але і в особистих. Вас чекає напрочуд вдалий і приємний день.

ВОДОЛІЇ

На роботі може виникнути проблема, вирішення якої не у вашій компетенції. Замість того, щоб нервуватися з цього приводу, сконцентруйтеся на тому, що ви можете змінити.

РИБИ

Зараз добре починати справи, за які довго не хотілося братися. Уникайте цього дня серйозних фінансових витрат. Не слід також давати в борг.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень