«Украина рассматривает сценарий вторжения России в направлении Киева и Ровно», - Арестович (ВІДЕО)

РФ заявляє, що втрачає трильйони через «водну блокаду Криму»

Олексій Арестович – радник голови Офісу Президента – знову привернув до себе увагу.

Нещодавно він достатньо вдало розгоромив у прямому ефірі Дмитра Гордона з його «інформаційною версією» про так званих «вагнерівців».

Нині ж Арестович дав білоруському опозиційному блогеру Тетяні Мартиновій інтерв’ю, в якому, зокрема, поділився власними інсайтами про те, як Росія та Путін будуть примушувати Україну до миру та… відновлення водопостачання до Криму.

Це не просто слова ще одного «військового експерта». Викладаючи власну позицію, Арестович часто вживав займенник «ми» та іменник «Україна».

Власне, ви самі можете переконатися, якщо прослухаєте 5-10 хвилин самого інтерв’ю нижче.

Натисніть плей для перегляду

Ось коротка вижимика:

На думку Арестовича, Росія не здатна до повномасштабної війни з Україною і не піде на це. Але вона здатна і може здійснити певну військову провокацію,  аби забезпечити Крим водою.

 

Ні, наступати з Криму Росія не буде, бо там суходіл, в якому наші ракети та артилерія легко всіх розстріляють. А от наступ з території Білорусі є цілком вірогідним й Україна серйозно розглядає такий сценарій.

 

«Ми враховуємо його в наших розрахунках», - Арестович.

 

При цьому, розказуючи про наступ російських військ з території Білорусі, радник ОП кілька разів згадує Рівне та навіть одного разу – Рівненську АЕС.

 

На його думку, Росія може вдатися до короткотермінової агресії (45 днів) для того, щоби змусити Україну сісти за стіл переговорів і за участі міжнародних посередників – домовитися про відновлення водопостачання Криму.

 

Це суть месиджу Арестовича з цього конкретного питання. Не виключено, що він озвучив цю версію спеціально для Лукашенка та білоруських військових, бо в ході розмови радник ОП постійно підкреслював, що при всій повазі до бойової доблесті білоруських військ, українські 150-міліметрові снаряди будуть знищувати всіх без розбору.

Зауважмо, що сьогодні в Росії оприлюднено дані про прямі втрати через т.з. «водну блокаду Криму».

Цитата:

Ущерб от водной блокады Крыма оценили в ₽1,5 трлн. «На 1,5 трлн руб. у нас документы есть на данный момент. Это прямой ущерб. Но сумма может увеличиться. Я предполагаю, что в сумме может быть до 10 трлн. руб.», — цитує заяву чиновника ТАСС.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень