«Підгрібають під себе все, що при Україні навіть і не думали», - відомий блогер про ностальгію за Україною в Криму (ФОТО)

Прикметно, що Олександр Горний був гарячим прихильником російської ідеї «КрымНаш»

Попри це, літописець російського Криму (так Горного називають у Росії) у своєму блозі на «Эхо Москви» визнає:

…ось, що я помітив ще в 2017 році. У жителів Криму з'явилася ностальгія за Україною, і я вважав це саме ностальгією, і не більше, але ситуація виявилася набагато серйознішою.

 

 Зараз точно я змушений визнати, що катастрофічно зростають антиросійські, антикремлівські і навіть антипутінські настрої на тлі того, що відбувається. Багато хто вже не соромиться про це відкрито говорити і шкодувати про свій вибір 2014 року. Не шкодують лише ті, хто опинився біля годівниці в 2014 році, перевзувшись і перефарбувавшись на льоту.

За словами Горного,

Місцеві, що очікували від Росії добра і справедливості, побачили справжнє обличчя сучасної Росії - грошовий каток, на якому котяться бандити і бариги, використовуючи адміністративний ресурс і кишенькову судову систему, що прикриваються пишними словами і портретами нашого великого керманича.

Щоправда, дістається від блогера і владі українській:

2014 рік був роком надій і знесення парканів.

 

Саме паркани кримчани стали зносити в березні 2014 року, які понаставляли шахраї того, українського розливу, але виявилося, що вони були не шахраями, а так, місцевими бешкетниками.

 

Прийшли нові, досвідчені, які стали ставити паркани товщі, вищі, та ще й з колючим дротом, підгортаючи під себе все, що при Україні навіть і не думали, і боялися поцупити.

Також Горний оприлюднив світлини дороги Лівадія – Ялта.

[media=221180][media=221181]

Крім того, блогер розповів, як в окупованому Криму сотні жителів вийшли на захист Фороського парку, який окупаційна влада планує забудувати й знищити унікальні вікові дерева.

[media=221182][media=221183][media=221184]

Дуже боюся, що найближчими роками буде завдано непоправної шкоди природі та екології Криму. Його будуть банально і далі ґвалтувати за прикладом московської реновації, забудовуючи багатоповерховими шпаківнями і шикарними віллами, і палацами для обраних, у незайманих куточках кримської природи, - зазначив Горний.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень