Арестович «розмазав» Гордона та справу «Вагнера» у прямому ефірі? (ВІДЕО)

Дехто каже, що втратив дар мови від перегляду

Скриншот пропонованого відео

Пропонуємо вашій увазі цікаве відео.

Це епізод програми на телеканалі «Україна», який викликав учора досить широкий резонанс і продовжує активно обговорюватися в соцмережах та ЗМІ.

На ньому ми бачимо дискусію, якщо так можна сказати, між відомим журналістом Дмитром Гордоном та позаштатним радником Офісу президента України Олексієм Арестовичем. Дискусії щодо т.з. «Справи «вагнерівців»

 

Почалося з того, що Гордон обізвав Арестовича аферистом та іншими нехорошими словами, тож ведучий запросив до розмови й самого цього чоловіка.

От яка розмова між ними відбулася:

Дехто стверджує, що був ошелешений почутим у цій програмі; натисніть плей

ПЕРЕДІСТОРІЯ:

Як ви, напевно, знаєте, Дмитро Гордон близько тижня тому оголосив, що 15-го березня Україну чекає інформаційна бомба і розкриття таємниць, яке може буквально порушити всі підвалини нашої держави.

Пізніше стало відомо, що Гордон таки чином анонсував презентацію в Україні фільму, що його мала зняти творча група «Bellingcat». Фільму, який мав розкрити зраду національних інтересів України за участі вищого керівництва країни – на користь Росії.

Як ви теж, напевно, знаєте, йдеться про справу т.з. «вагнерівців», що їх свого часу був заарештував Лукашенко в Мінську, а потім відпустив, бо Путін йому сказав, що їх надіслав до Мінська не він, не російська ФСБ а – українські спецслужби.

КГБ Білорусі затримує "вагнерівців"

Тезу Путіна в Україні розвинув інший відомий журналіст Юрій Бутусов, який і виклав свого часу версію про тривалу спецоперацію, яка готувалася за участю спецслужб кількох країн (у тому числі Туреччини та США) і яка мала за мету – арешт 32-ох «вагнерівців», але не в Мінську, а на території України.

Для цього означені «вагнерівці» мали б сісти на літак турецьких авіаліній до Стамбулу, але по дорозі, начебто взнавши, що на борту літака є вибухівка, турецькі пілоти мали б посадити літака в Києві, де б «вагнерівців» уже б затримали українські спецслужби.

Бутусов та Гордон

«Вагнерівці» – це учасники ЧВК «Вагнер», приватної військової компанії, яка, діючи в інтересах РФ, відправляє своїх людей туди, де Росія не може відкрито залучати власні воєнні сили.

Зокрема, Бутусов та Гордон стверджують, що в означеній групі «вагнерівців» було й двоє тих, хто свого часу воював на території України в ЛНР/ДНР:

Натисніть плей: Бутусов та Гордон викладають власну версію подій

І от, мовляв, дізнавшись про те, що до проведення спецоперації та затримки членів ЧВК «Вагнер» все готово, хтось із керівництва України прямо повідомив керівництво спецслужб Білорусі про перебування на її території 32 бійців, чим і спровокував арешт означених «вагнерівців» та зрив спецоперації, яку Україна два роки готувала спільно з Туреччиною та США.

Фільм «Bellingcat» мав би підтвердити цю версію, однак, 15-го березня він не вийшов, а після вчорашньої (16-го березня) дискусії між Арестовичем та Гордоном у прямому ефірі, дехто вважає, що ніякого фільму від «Bellingcat» просто не буде.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень