«Пошел на х*й!» - радник голови української делегації в ТКГ «відповів» на прохання писати українською

«Так понятнее?»

Черговий «фейсбучний» скандал. Цього разу «перл» видав радник голови української делегації у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович.  

Представник України на переговорах у Мінську опублікував допис російською на своїй сторінці у фейсбуці:

- Двое суток очередных заседаний ТКГ.

Хотите понять, чем мы там занимаемся?

Украинская делегация в ТКГ - это как переговорщик, который удерживает террориста разговорами, пока спецназ подбирается, чтобы успокоить его надолго.

А иногда переговорщикам удаётся договориться и без спецназа.

По крайней мере, по частным вопросам.

И если мы добыли хотя бы одного заложника, договорились пронести еду, оказать медицинскую помощь - значит, уже говорили не зря.

Під цим дописом Арестовича, як представника України перед Росією і бойовиками, попросили писати українською. Досить ввічливо. У своїй відповіді Арестович був лаконічний:

Через це у мережі розгорається скандал. Велика кількість користувачів ФБ вважає, що спікер надважливої української дипломатичної місії має на своїй офіційній сторінці писати українською.

Частина захищає Арестовича, мовляв, це його сторінка.

Однак і російськомовне й україномовне населення здебільшого сходиться на тому, що на публічній сторінці під фотографією з кабінету, де обговорюються питання російсько-української війни писати й відповідати таким чином не варто.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень