Таксисти хвалять нічну розмітку в м. Рівне та їдуть… до Польщі (6 ФОТО)

На заробітки

Колаж -- ілюстративний

Ще нарікають на велосипедистів.

Щоправда, на велосипедистів вони не стільки нарікають, скільки закликають тих вчити правила і бути обачними – не ризикувати дарма.

Далі деякі їхні цитати зібрані наче в один діалог:

- Що хорошого розкажете?

- Та що хорошого... От розмітку почали робити по місту. Це ґуд. Ну, не почали... Це вже якийсь час. Ночами їздить у них такий жовтий бусик. Розмітка це добре.

Фото з архів Радіо Трек (але, можливо, це саме цей "бус")

- А що погано?

- ...Людей мало.

- В смислі замовлень?

- В смислі не тільки замовлень, взагалі... Повиїжджали десь усі. Раніше вечорами було – все місто гуде, тепер пусто всюди.

- Це типу через Зеленського?

- Та при чому тут... Це останні два роки таке. Як ото кордони відкрили, так всі й почали тікати.

- Та не могло ж стільки вже людей виїхати.

- Ну, як не стільки. Кого не візьми – всі виїжджають і дітей відправляють. Раніше тут скільки молоді було? Тепер вона де зажигає і гроші наші лишає?

- ...?

- В Польщі.

- Ну, з Польщі теж до нас гроші приходять.

- Приходять-приходять. Там уже й єговісти зі своїми розкладками стоять – у Варшаві не польською, а – українською мовою. Це про що говорить?

- Про що?

- Що стільки там українців скоро вже буде як і поляків.

- Ну, такого не може бути.

- Не може, аякже. Тільки я за місяць теж їду – бригадиром беруть. У мене ж інженерна освіта. Я колись цехи запускав. Але то таке…......

- Зате от розмітка хороша.

- Хороша. Аби лиш довше стояла. Побачимо... Там спеціальна фарба потрібна. Її наче в Клевані у нас роблять.

[media=146321] [media=146322]

- Бачите, є й у нас непогані моменти. Буде ще й тут як у Європі. Там, до речі, все більше люди на ровери пересідають, а в нас велосипедисти нарікають: кажуть, що наші водії їх не пропускають, норовлять збити постійно.

- Збити?... Та вони ж самі правил не знають і під колеса лізуть як німі. Тут водії самі від них шарахаються.

Натисніть плей для перегляду аварійної ситуації

- Але є відео в мережі, як їде хлопака, а водій стартує з зупинки і навіть не дивиться, що ззаду їде велосипедист. Навіть і не пробує його пропустити.

- Тоді це порушення водія. Таке теж буває. Не заперечую. Просто у водія ще є сліпа зона, а велосипедист не такий помітний, як авто. Цілком може бути, що там водій просто не побачив велосипедиста. Хоча я його не виправдовую…

- ....

- Просто, й велосипедисти мають розуміти, що у нас тут ще не Європа. Ще дуже багато не так, як там. Тут зроби хорошу дорогу, як на Шухевича, то всі починають гнати під 120.

Натисніть плей для перегляду аварійної ситуації

- То який вихід?

- Не знаю який. Камери треба, щоб всюди стояли і все фіксували. Всі порушення. Всіх. Я б і велосипедистів на знання ПДР провіряв би, і штрафував би їх за порушення. Бо вони сплош і рядом порушують. Просто як їх зловиш, якщо у них номерів нема, нічого нема. Треба хоч, щоби голову включали більше.

- Всім нам голову включати не завадить

- Так то воно так, але велосипедисти ризикують більше. Хоча з іншого боку жоден водій ніде нікого спеціально не збиває. Ніхто! Ніхто такого не хоче і нікому не побажає!

Фото -- ілюстративне, архівне

До речі, кажуть, що вже й таксувати наші таксисти їдуть до Польщі. Хоча за іншими даними ті служби таксі, в яких колись працювало близько 300 водіїв, мають тепер – 3000.

Ото таке.

Рівне сьогодні зранку

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень