«Голодні бунти» у супермаркетах і брудна лайка: хто новий організатор акції під РОДА?

Можливо, він працював у шоу-балеті

Ми розшукали керівника сьогоднішньої акції під Рівненською облдержадміністрацією Юрія Клейноса в мережі. Чоловік має активну громадську позицію та регулярно влаштовує акції протесту проти підвищення цін і тарифів. Також ми відшукали серед публікацій на його сторінці в соцмережі Facebook відео того, як він готує своїх юних «активістів» до акції.

Підходимо до адміністрації. Хлопці, ви берете плакати. Я процесом керую, і якщо прийдуть якісь чиновники чи інша ***дота, ми їх в адміністрацію не пускаємо. Зрозуміло? Всякі ****ри в піджаках - пішли звідси!"Ви обкрадаєте громаду Рівненщини - пішли к ***ні **ть! Говорим просто та по-народному. Ми люди прості. Що ми "мусорам" говоримо?

Що ж можна дізнатися про Юрія Клейноса в мережі? Таке досьє опубліковане на одному з місцевих ЗМІ Києва «VGORODE.UA».

ДОСЬЕ "В ГОРОДЕ"

С юных лет начал заниматься общественной деятельностью, поскольку не мог просто смотреть на происходящий беспорядок в родном городе.
Сторонник трезвого способа жизни, с 2003 года один из самых активных пропагандистов трезвости в Украине. Регулярно посещает научно-практические конференции по собриологии (науке об отрезвлении общества).

Раніше Юрій Клейнос був відомий у Києві своїм рухом «Голодний бунт». Суть акцій – зайти з молоддю до супермаркету та їсти все, що лежить на полицях посеред магазину. У такий спосіб активісти виголошували вимогу зменшити ціни на продукти харчування.

 

Однак люди, які переглядали відео, лишилися не в захваті.

Пізніше Клейнос пікетував ГПУ на знак протесту проти київських забудовників. А ще давав інтерв'ю проросійським інтернет-каналам про свій "голодний бунт". 

Народный лидер.

До слова, про місце роботи самого Юрія нічого не відомо. За час пошуків ми не знайшли нічого, щоб вказувало на професію активіста. На сторінці у ВК його посада:

Наставник барыг на истинный путь

 

А у ФБ він, нібито, працював у шоу-балеті "Мона-Ліза". 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень