У Рівному проведуть акцію до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

Опитування відбуватиметься на Майдані Незалежності

Ситуація щодо захворюваності на туберкульоз в Україні не проста, і наша держава входить до п’ятірки країн світу з найвищим тягарем мультирезистентного туберкульозу.

Тож у Рівному сьогодні проведуть опитування, з метою виявлення осіб з групи ризику, що можуть мати туберкульоз. Розповідає представник Рівненського обласного благодійного фонду «Наше Майбутнє», які є організаторами заходу, Станіслав Плешинський:

Планується проведення опитування з метою виявлення випадків інфікування туберкульозом. Кожен охочий зможе відповісти на запитання і дізнатися чи немає у нього симптомів цього захворювання і чи належить він до груп ризику людей, які можуть інфікуватися. На свої запитання люди зможуть отримати консультацію наших соціальних працівників. А якщо виникатимуть якісь побоювання щодо свого стану, зможуть отримати направлення до спеціаліста щоб пройти обстеження, - розповів Станіслав Плещинський.  

Отож, сьогодні волонтери фонду «Наше Майбутнє» працюватимуть на Майдані Незалежності з 12 до 14 години дня. Окрім опитування, рівнянам роздаватимуть інформаційні брошури.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень