Діани нема, Влад не став на ноги. Водія, який збив підлітків у Рівному, досі «відмазують» у суді (ФОТО)

Він мовчить. Адвокати шукають «моменти»

Пішов третій рік відтоді, як дуже п’яний Василь Самчук, їдучи вулицею Севастопольською у Рівному, збив двох 16-річних підлітків – Діану Петрук та Влада Тарара.

Про це РАДІО ТРЕК повідомляв тут:

Смертельна ДТП у Рівному: п'яний збив двох учнів i заснув (3 ФОТО) 

 
Подробиці ДТП, в якій загинула 16-річна дівчина (ФОТО)

Дівчина загинула на місці, а хлопець і досі лікується.

Діана Петрук

Стан здоров’я, який він має зараз, коштував батькам неймовірних зусиль і величезних сум грошей.

Василь Самчук

Той, хто переїхав дітей, досі сидить у СІЗО і мовчить, за нього говорять троє адвокатів.

Вину визнає частково, своє слово Самчук скаже у самому кінці судового розслідування. Підсудного захищають в суді Олег Захарчук та Сергій Захожий, які раніше довгий час працювали у рівненській міліції у відділі розслідування ДТП, а також київський захисник Михайло Гончаров.

Суд усе ще триває. Деякі засідання переносили, деякі відбувалися, однак вироку ще немає. За словами адвоката Сергія Меркулова, який представляє інтереси сім’ї Тарар, більшість свідків суд допитав, але не всіх.

Адвокат Сергій Меркулов (зліва) та батько Влада Олександр Тарар

Є у справі свідки, родичі підсудного, які хочуть довести, що вихідні дані слідчого експерименту не такі. Мовляв, тоді була погана видимість, не працювали ліхтарі вуличного освітлення тощо. Насправді експертиза однозначно стверджує, що видимість була достатня. Це така гра на моментах, аби хоч якось вигородити підсудного, - каже Сергій Меркулов.

Нагадаємо,

вміст алкоголю у крові Василя Самчука на момент скоєння ДТП перевищував допустимий рівень у 14 разів.

Один з допитаних свідків сказав на суді, що вулиця була освітлена, що він бачив людей, які лежали на дорозі, і побіг до них. І що водій міг вчасно їх побачити, однак і не намагався підійти після того, як збив. А коли приїхала поліція, водій заснув в поліцейському автомобілі.

Влад - у центрі на візку. Фото з Facebook
Хлопець — після ДТП

На час, коли батьки Влада заявляли цивільний позов про відшкодування матеріальних збитків, підтверджена сума за лікування Влада сягнула 1,5 млн грн, але вона – не остаточна. Батькам хлопця його життя і той стан здоров’я, який має нині, коштувало титанічних зусиль. Влад пересувається на візку. Він усе ще проходить лікування та курси реабілітації після травм.

Влад - справа. Фото з Facebook

Василю Самчуку у разі доведення його вини загрожує до 8 років позбавлення волі плюс оплата цивільних позовів рідних Діани Петрук та Влада Тарара у розмірі, який задовольнить суд.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень