Вбивство за $2000: на Рівненщині засудили злочинну банду (ФОТО/ВІДЕО)

Своєї вини обвинувачені не визнали

До 15 років за ґратами пробудуть організатор та учасники злочинної банди на Рівненщині.

На початку лютого 2019 вони вбили 30-річного жителя Старого Села колишнього Рокитнівського району. Відомо, що вбивство було скоєне на замовлення за попередньою змовою.

Досудове розслідування встановило, що 29-річний житель місцевий житель через неприязні стосунки зі своїм односельцем, який перешкоджав зайняттю злочинною діяльністю, організував та очолив злочинне угруповання, до якого залучив трьох мешканців Володимирецького району. На сьогодні їм вже від 22 до 24 років.

 

Молодики не мали постійного джерела доходу та раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення умисних тяжких злочинів, тож вирішили підзаробити.

Організатор банди забезпечив учасників вогнепальною зброєю, боєприпасами, дерев’яними бітами та автомобілем. За виконання «замовлення» співучасники мали отримати 2000 доларів США.

Жертву, 30-річного жителя Старого Села, обвинувачені чекали ввечері 7 лютого 2019 року у його ж дворі. Чоловіка спочатку побили бітами, а потім декілька разів вистерили у потерпілого, від чого він і помер.

За результатами слідства Кузнецовський міський суд засудив організатора вбивства до 15 років позбавлення волі, а трьох його співучасників – до 14 років і 6 місяців ув`язнення з конфіскацією майна. Своєї вини обвинувачені не визнали.

Законної сили вирок ще не набрав.

Джерело: пресслужба Рівненської обласної прокуратури

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень