«The Rolling Stones» випустили крутий трек про карантин

І одразу презентували відео

«The Rolling Stones» показали кліп на пісню «Living In a Ghost Town» –  це перша оригінальна композиція колективу з 2012 року. У відео демонструються кадри спорожнілих Лондона, Лос-Анджелеса, Кейптауна, Кіото, Осло, Торонто і Маргіта.  

За словами Міка Джаггера, запис композиції почався ще до запровадження карантину, але закінчували її музиканти вже на самоізоляції. Група зрозуміла, що пісня резонує з сьогоденням, тому вирішила не відкладати її вихід. Передбачається, що «Living In a Ghost Town» увійде в новий альбом групи.

Останній студійний альбом «The Rolling Stones» з авторським матеріалом «A Bigger Bang» виходив у 2005 році. У 2012-му був виданий збірник хітів «Grrr!», до якого увійшли дві нові пісні – «Doom and Gloom» і «One More Shot». У 2016-му роллінги випускали альбом блюзових каверів «Blue and Lonesome».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень