Звідки взявся новий «фонтан» на Соборній у Рівному (ВІДЕО)

Він виник посеред дороги

На Соборній серед вулиці сьогодні з’явився новий «фонтан». Наш слухач Роман надіслав нам відео, як посеред дороги на відрізку від парку Шевченка до ЦУМу б’є чималий стовп води.

У «Рівнеооблводоканалі» пояснили, що сьогодні спеціалісти проводять у центральній частині міста планову заміну арматури. Для цього опорожнили водопровідні труби через пожежний гідрант. Нагадаємо, в «Облводоканалі» раніше повідомляли, що центр міста сьогодні буде тимчасово без водопостачання.

Води не буде в частині будинків на вулицях Соборній, Міцкевича, Пушкіна, Малому Узвозі та Пластовій. На час виконання робіт і ще певний час після завершення підприємство підвозитиме воду. Замовити підвезення, або дізнатися довідкову інформацію можна за телефоном 26-74-44.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень