Мешканцям житлового масиву у Рівному відновили водопостачання

Ліквідувати масштабний порив вдалося без перекриття води

Сьогодні через аварію на водопроводі 20 вулиць мікрорайону Басів Кут ризикували залишитися без води.   

Утім, працівникам «Рівнеоблводоканалу» вдалося оперативно провести ремонтні роботи, не створюючи зайвих незручностей для споживачів.

У мікрорайоні Басів Кут на водопроводі сталося серйозне пошкодження. Щоб провести ремонтні роботи, попередньо ми планували тимчасово перекрити водопостачання 20-ти вулиць у цьому житловому масиві.

 

Вже були готові організувати підвіз питної води за заявками мешканців, адже роботи мали тривати впродовж дня. Однак слюсарям аварійно-відновлюваних робіт підприємства вдалося ліквідували пошкодження оперативно і без перекриття водопостачання.

 

Вже навіть провели роботи з благоустрою і підготували розкопане місце під укладання бруківки, яка там була до цього, - пояснив начальник відділу з експлуатації та ремонту водопровідних мереж м. Рівне Юрій Єзерський.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень