Фонтани в центрі Рівного запрацюють уже на Великдень

«Рівнеоблводоканал» розконсервує фонтани наступного тижня

Традиційно фонтани в центрі Рівного починають працювати 1 травня. Утім, цього року їх планують запустити на кілька днів раніше, на Великдень.

Великою і малою чашами на алеї за кінопалацом «Україна» опікується «Рівнеоблводоканал».

Щороку на зиму ми демонтуємо і віддаємо на склад для зберігання двигуни та насосні агрегати до фонтанів. Робиться це для того, щоб у зимовий період від перепаду температур ці важливі деталі не зіпсувалися. Наступного тижня ми їх розконсервуємо і після прибирання та поточного ремонту водограїв встановимо.

 

Пробні запуски плануємо провести вже 23-24 квітня, — розповів начальник відділу з експлуатації водозабірних споруд міста Рівного «Рівнеоблводоканал» Ігор Кондратюк. 

За словами пана Кондратюка, триватимуть перші запуски всього дві-три години. За цей час спеціалісти підприємства мають перевірити справність роботи всіх деталей.

Основний запуск обох фонтанів відбудеться, швидше за все, вже 28 квітня. Та перед цим обласне водопостачальне підприємство має отримати відповідний лист від управління ЖКГ.

Обидва фонтани працюватимуть до 1 вересня. Вмикатимуть їх на вихідні та державні свята.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень