Тепер усі з водою: поблизу Рівного ліквідували порив мережі

Спеціалісти «Рівнеоблводоканалу» ліквідували порив на водогоні та відновили водопостачання тій частині жителів приміського Квасилова та Нового Двору, у яких вода зникла в четвер (31 січня) зранку. Про це повідомила нам прес-секретарка підприємства Оксана Конопацька, посилаючись на інформацію від головного інженера водоканалу Андрія Грухаля.

– Ми готові були працювати й вночі, аби до ранку повністю відновити водопостачання. Ускладнювало ситуацію й те, що до пошкодженої ділянки водопроводу немає жодних під’їзних шляхів. Хоча на генплані вони зазначені. Тож, аби дістатися до неї, довелося просити дозволу у власника приватної території. До виконання робіт було залучено одразу дві аварійні бригади. Роботи завершили до 24:00. А вже за півгодини повністю відновили водопостачання у Рівному на вулицях Смерековій, Скоропадського, Хутірській, Корнинській та в смт Квасилів. Нагадаємо, пошкодження на цій ділянці стаються вже не вперше. Причина тому – зношеність труб та агресивне середовище, оскільки пролягає водопровід через болотисту місцевість, – зазначила Оксана Конопацька.

Аби подібних проблем не виникало у майбутньому, «Рівнеоблводоканал» планує повністю замінити проблемну ділянку водопроводу на нові поліетиленові труби, які є більш стійкими до агресивного середовища. Почнуть ці роботи, як тільки дозволятиме погода.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень