Знаки Зодіаку у школі: які насправді наші діти, коли ми їх не бачимо

Найбільше відмінників серед Козорогів, а математику люблять Овни

ОВНИ

Кращий предмет в школі: математика

Планета-покровитель й вогняна стихія роблять цих школярів активними, вмотивованими, але й трохи непосидючими, імпульсивними й подекуди – неакуратними. Початок уроків Овни сприймають як шанс проявити себе. Конкретний предмет цікавить їх доти, поки не з’явиться щось ще більш інтелектуальне й захопливе. Разючих результатів у школі досягають ті Овни, які мають хоч трохи терпіння.

ТЕЛЕЦЬ

Кращий предмет в школі: мистецтво/креслення

Підопічні Венери й представники земної стихії - в навчанні від них, як мінімум, можна очікувати завзятості та старання. План Тельців такий: досягти мети за будь-яку ціну. Зазвичай йдеться про піврічну оцінку. Єдине, що заважає Тельцям йти до мети, це їхні природні лінощі. Вранці такого школяра не розштовхати. Робота в команді, всім класом - для Тельців це справжній порятунок. Вони можуть стати як великими музикантами й художниками, так і видатними інженерами.

БЛИЗНЯТА

Кращий предмет в школі: фізика

Одні з найрозумніших дітей в класі. Блискучі результати у чверті – це їхня природна цікавість, їм просто по чесному цікаво вчитися. Новий матеріал вони буквально засвоюють з першого разу. Їм подобається дослідницька діяльність - звідси високий інтерес до природничих наук. Про таких школярів кажуть, що вони просто «ходяча енциклопедія». Згодом відбувається переоцінка цінностей, Близнята можуть присвятити себе музиці, кіно або й іншому мистецтву.

РАКИ

Кращий предмет в школі: біологія

Як відомо, підопічні Місяця дуже емоційні й чутливі особи. Ніколи не залишать однокласника в біді - зазвичай саме у Раків дружньо списує половина класу, через що їх особиста успішність може сильно постраждати. Таким школярам потрібно обов'язково завести хобі зі сфери мистецтва (гра на музичних інструментах, танці...), завдяки цьому Раки навчаться краще висловлювати свої почуття і зможуть вибратися з емоційного «панцира». Хобі добре позначається на їхньому статусі у колективі та на навчанні зокрема.

ЛЕВИ

Кращий предмет в школі: програмування/інформатика

Сонячний знак лідера. Леви - шкільні улюбленці: їх люблять вчителі й однокласники. Зазвичай представники цього знака користуються найбільшою популярністю в колективі, за такими хлопчикам «сохнуть» всі дівчатка з паралельних класів. Що стосується конкретних предметів - Леви швидше схильні до точних наук, які даються їм легко: такі діти дуже люблять все аналізувати та вибудовувати причинно-наслідкові зв'язки.

ДІВИ

Кращий предмет в школі: мови/література

Ці веселі й безпосередні школярі, на перший погляд, можуть здатися занадто безтурботними й легковажними. Але це оманливе враження - Діви вчаться просто чудово! Підопічні Меркурія вміють відмінно концентруватися на предметі й фокусуватися на поставлених завданнях. Вони будь-що хочуть дати правильну відповідь і будуть наполегливо працювати над найскладнішим завданням, поки самі його не вирішать. До того ж вони дуже акуратні - викладачам це завжди імпонує.

ТЕРЕЗИ

Кращий предмет в школі: хімія

Як і в інших представників повітряної стихії, у школярів-Терезів від природи дуже високий інтелект. Зазвичай навчання дається їм досить легко, при цьому Терези не завжди готові докласти необхідних зусиль задля вищої оцінки. Середній результат в школі їх самих цілком влаштовує, хоча вони й здатні на більше. Якщо представники цього знака зможуть побороти мінливість своїх інтересів (сьогодні їм подобається одне, завтра вони це кидають і захоплюються чимось зовсім іншим) - стануть номером один в класі.

СКОРПІОНИ

Кращий предмет в школі: іноземна мова

У цьому знаку поєднуються одразу дві планети - Марс і Плутон. Батькам слід пам’ятати – підкупити такого школяра неможливо. Добре вчитися заради заохочення або нагороди він не буде. Від природи це одні з найпалкіших знаків, тому захопити дитину може тільки щирий інтерес до предмета. (В майбутньому саме так вони вибирають роботу.) За життя Скорпіони дуже імпульсивні, але саме в дитинстві вміють блискуче концентруватися на завданнях і роблять навіть більше, ніж від них просять. Велике значення має психологічний комфорт в колективі, Скорпіони можуть боляче жалити, якщо хтось вирішить їх образити.

СТРІЛЬЦІ

Кращий предмет в школі: географія

Цим знаком управляє Юпітер - планета всіх авантюристів. У дитинстві і юності не приділяють багато уваги книгам і навчанню, швидше прагнуть знайти заняття до душі за межами школи. Багато прогулюють, батькам і викладачам буде непросто всадити їх за парту. При цьому Стрільці отримують досить високі оцінки - в школі їх дивовижним чином супроводжує удача. Весела вдача робить їх душею будь-якої компанії, в класі у них багато друзів.

КОЗОРОГИ

Кращий предмет в школі: література

Планета-покровитель Сатурн робить Козорога найбільш впертим і прискіпливим знаком зодіаку. Здається, такі школярі мають мудрість, яка виходить далеко за межі їхнього віку. Ці діти вкрай вимогливі й самі не дозволяють собі зазнавати невдачі. А ще Козероги дуже добрі, і хитріші однокласники можуть скористатися цим у власних інтересах. На таких дітей в школі ні в якому разі не можна тиснути або критикувати - це вибиває у Козорога землю з-під ніг.

ВОДОЛІЇ

Кращий предмет в школі: астрономія

Дорослим буває складно впоратися з бунтарським настроєм школярів - Водоліїв. Це головні порушники спокою: однокласники дивляться на них з неприхованим захопленням, а от з вчителями можуть виникнути проблеми. Батьків Водоліїв частіше за інших викликають до директора. Втім, цим маленьким революціонерам варто віддати належне, дуже часто вони воюють за справедливість. Характер може зіпсувати їм картину успішності, адже за своєю природою вони дуже кмітливі й (особливо це стосується нескінченних тестів) швидко вирішують поставлені завдання.

РИБИ

Кращий предмет в школі: історія

Ставлення представників цього знака до навчання можна описати двома способами: вони або, як губки, вбирають всю необхідну інформацію; або відчувають себе на улюбленому уроці, як риба в воді. Часто такі діти пускають в хід свою інтуїцію, яка їх рідко підводить. Тому якщо завдання вимагає чуйного рішення, вони впораються з ним блискуче. Попри мовчазну символіку знака, по життю Рибам необхідно постійне спілкування, в тому числі й на уроці. Вчителі роблять їм постійні зауваження за розмови.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень