На Рівненщині роблять найменшу кількість абортів, але в області фіксують високу смертність немовлят

Такі дані наводить Центр громадського здоров’я

На Рівненщині спостерігається негативна тенденція щодо смертності немовлят у віці до 1 року.

Цей показник становить 8,5 на 1000 живонароджених дітей, тоді як по Україні – 7, повідомляє обласний Центр громадського здоров’я.

Водночас рівень материнської смертності має позитивне значення. Зокрема, у 2019 році на Рівненщині не було жодного випадку материнської смертності, у порівнянні із національним показником, який становить 14,9 на 1000 живонароджених.

Крім того, згідно зі статистикою на Рівненщині найрідше роблять аборти. Це впливає на приріст населення, а також фізичне та психічне здоров’я жінок.

На Рівненщині значення природного приросту населення є від’ємним, однак на рівні країни цей показник є найкращим. Він становить (-) 2,9 на 1000 наявного населення, у порівнянні із загальноукраїнським (-) 8,1.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень