Небезпечна романтика – Левам, загроза великого конфлікту – Скорпіонам: гороскоп на 14 липня

А до Риб зорі будуть особливо прихильними

ОВНИ

Можливі різкі зміни настроїв. Ваше небажання прислухатися до оточуючих може досягти піку і призвести до повного розірвання взаємин. А цього робити аж ніяк не можна – ці люди вам ще знадобляться.

ТЕЛЬЦІ

Ви можете отримати неприємну інформацію про своїх партнерів або близьких. Постарайтеся стриматися у прагненні помститися - вам потрібно лише визначитися у ставленні до цих людей.

БЛИЗНЯТА

Ви будете невдоволені своєю роботою, але не поспішайте з рішеннями, інакше ваше фінансове становище може погіршитися. Не варто ризикувати, не обдумавши все ретельно.

РАКИ

Приділіть особливу увагу роботі з паперами та не довіряйте інформації, яку отримаєте цього дня.

ЛЕВИ

День несприятливий у фінансовому плані – будьте ощадливими, оскільки незаплановані витрати суттєво позначаться на вашому бюджеті. Остерігайтеся  й романтичних пригод - вони можуть мати небажані наслідки.

ДІВИ

Напруга, яка з’явиться у відносинах з кимось із родичів, дуже вас дратуватиме. Рекомендується обмежити контакти й більше часу провести наодинці.

ТЕРЕЗИ

Ви відчуєте емоційний підйом і будете готові зробити геть усе. Радісні передчуття будуть поєднуватися з романтичним настроєм і очікуванням змін. І вони будуть, але трохи згодом.

СКОРПІОНИ

Існує загроза великого конфлікту на роботі. Вам в жодному разі не можна втручатися, бо це матиме вкрай негативні наслідки.

СТРІЛЬЦІ

Ви перебуватимете в центрі уваги, що задовольнить ваше самолюбство. Але якщо ви не відчуєте щирості, то навколишні, разом з їхніми хвалебними промовами, враз стануть вам чужими. Ви не помилитеся, бо зможете розібратися в усіх тонкощах ситуації.

КОЗОРОГИ

У ваше життя можуть увійти нові люди, які подарують вам нові ідеї та відкриють очі на нові можливості. А згодом ще й фінансова ситуація значно покращиться.

ВОДОЛІЇ

Зорі віщують вам цікаві знайомства. Також цього дня може трапитися подія, яка серйозно вплине на ваші справи або довгострокові плани.

РИБИ

Уміння знайти рішення проблем і наполегливість у досягненні мети принесуть вам успіх. Зараз зорі настільки прихильні до вас, що будь-які справи вдаватимуться з першого разу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень