Вирішення фінансових питань – Ракам, співпраця з високопосадовцями – Скорпіонам: гороскоп на 9 липня

Загалом день сподобається усім

ОВНИ

День сприятливий для вас у всьому. Ви можете розраховувати на свої старі зв'язки, які відкриють перед вами нові перспективи. Тому постарайтеся не уникати зустрічей і розмов з давніми знайомими.

ТЕЛЬЦІ

Негативних ситуацій зорі не прогнозують. Навпаки – вас чекають цікаві та непередбачувані повороти долі, які можуть змінити життя на краще. 

БЛИЗНЯТА

Вам може здатися, що життя навколо зупинилося, але це не привід впадати у сплячку. Це просто невеликий перепочинок перед дуже активним періодом.

РАКИ

Цього дня вам практично все вдаватиметься і ви будете абсолютно задоволені собою. Зараз добре займатися вирішенням матеріальних питань і робити великі покупки. 

ЛЕВИ

Постарайтеся не брати підвищених зобов'язань і не завантажуйте себе надмірно. Прислухайтеся до організму – будь-яке нездужання не повинне залишитися без уваги.

ДІВИ

Обережніше, бо можете вплутатися у великий конфлікт, особливо, якщо вас оточують не надто врівноважені люди.

ТЕРЕЗИ

Приділіть більше уваги та турботи своїм близьким. І контролюйте свої слова - зараз ви можете ненароком образити їх.

СКОРПІОНИ

Вам вистачить дипломатичних здібностей і вміння знаходити потрібні слова в спілкуванні навіть з високопосадовцями. Можливі вигідні пропозиції про співпрацю.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібні нові враження і ця п’ятниця вам їх подарує. Можливі зустрічі з людьми, які вам дуже дорогі, приємні сюрпризи та оптимістичні фінансові новини.

КОЗОРОГИ

Деяких представників знаку чекають багатообіцяючі знайомства. Причому, і ділові, і особисті. Подбайте про те, щоб справити гарне враження.

ВОДОЛІЇ

Проаналізувавши події цього дня, ви зможете володіти ситуацією на роботі ще довгий час. Тому, будьте уважними.

РИБИ

Фальші та необов'язковості цього дня бути не повинно. Якщо щось пообіцяєте і не стримаєте слово, то можете втратити свій авторитет в очах оточуючих. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень