Дні сили і удачі в липні: дати для найважливіших справ

Плануєте щось важливе на липень? Оберіть правильну дату

Колаж: РБК-Україна
Колаж: РБК-Україна

Дні сили та удачі – це періоди, коли всі небесні світила знаходяться у сприятливому положенні для важливих зустрічей, укладення угод, розмов і заходів. Таких днів у липні буде 4.

Дзеркальна дата 7 липня

7.07.2021 – важливий день, оскільки в дні дзеркальних дат удача зазвичай подвоюється. А ця дата стане особливою, через те, що там дві сімки. Ця цифра володіє стриманою, але доброю енергією. Можна сміливо братися за будь-які справи – удача і гарний настрій гарантовані. Не можна сумувати – боріться за своє місце під сонцем.

Максимум потоку Пегасид

Цей день настане 9 липня. Липневі Пегасиди – маловивчений метеорний потік. Швидкість руху метеорів дуже величезна – до 70 км/на годину, але при цьому їх майже не видно. День буде сприятливим з точки зору астрології та відкриє нам важливі таємниці. Люди можуть дізнатися щось таке, що повністю змінить їхнє життя, ставлення до іншої людини або події.

Перехід Венери в знак Діви та опозиція з Юпітером

22 липня Венера перейде в знак Діви й таке розташування з точки зору астрології не найвдаліше. Однак перехід додасть цьому дню додаткову енергію, через те, що Венера у Леві була ще несприятливішою. А ось її протистояння з Юпітером – додатковий позитивний нюанс. Ці дві події доповнять одна одну і подарують людям дуже вдалий день.

Меркурій проти Плутона

Меркурій вступить у протистояння з Плутоном 25 липня. Ці планети знаходяться одна від одної найдалі, по різні боки від Землі. Однак така позиція сприятливо позначиться на різних сферах життя – на спілкуванні, фінансах і роботі. Така позиція планет буває нечасто, і цей день стане найкращим днем літа для роботи та фінансової активності.

Юпітер і Меркурій змінять знаки зодіаку

Це відбудеться 28 липня – Юпітер перейде в знак Водолія, а Меркурій перейде в знак Лева. Енергетика Юпітера стане м’якшою і легшою, а люди почнуть позбавлятися від забобонів. День стане вдалим для нових справ і знайомств. Меркурій додасть впевненості в собі та допоможе зрозуміти, чого ми хочемо насправді. Вдалими стануть далекі поїздки та знайомства.

Джерело: Народна Правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень