Небезпечні дрібниці – Овнам, старе-нове кохання – Дівам: гороскоп на 3 липня

А Водолії постануть перед вибором

ОВНИ

Звівши до мінімуму власну підприємливість, ви позбавите себе від проблем, а оточуючих - від гострого розчарування. Цього дні фатальну роль може зіграти навіть дрібниця, тому пильнуйте.

ТЕЛЬЦІ

Ви вийдете переможцем, завдяки вмінню реально дивитися на речі. При бажанні, ви досконало розберетеся у заплутаних питаннях і відкриєте перед собою вигідні перспективи

БЛИЗНЯТА

Вам треба навчитися розбиратися у проблемі до кінця, не шкодуючи на це ні сил, ні часу. Залишивши питання невиясненим, ви можете зіткнутися з наслідками своєї недбалості.

РАКИ

Вам буде важко втриматися від спокуси спровокувати скандал. Обережно, бо через свої емоції можете розірвати стосунки з дуже дорогою вам людиною.

ЛЕВИ

Вам необхідно відшукати баланс між особистою свободою і дисципліною. Зорі радять більше уваги цього дня приділити обов’язкам, а свободою насолодитися пізніше.

ДІВИ

Вас чекає бурхливий день. Може нагадати про себе людина з минулого, яка внесе у ваше життя свіжі відчуття.

ТЕРЕЗИ

Не поспішайте кидатися людям на допомогу – почекайте доки вони вас про це попросять. Зорі попереджають вас про небезпеку необдуманих обіцянок і дій.  

СКОРПІОНИ

Налаштуйте себе на позитив і нікого не слухайте, аби не навантажити себе чужими проблемами. Вам треба оточити себе людьми, які оптимістично дивляться на світ, попрощавшись з тими, хто у всьому бачить проблему.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає чудовий день: все у вас буде складатися як треба, а ввечері близькі влаштують вам приємний сюрприз.

КОЗОРОГИ

Зараз ви здатні на неможливе! Цього дня ніхто не зможе вас зупинити! Обов’язково скористайтеся шансом покращити своє життя.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви постанете перед вибором: пристати на ризиковану пропозицію чи залишити все так, як є. Зорі радять тричі зважити всі «за» та «проти».

РИБИ

Не дозволяйте собі зайвого, оскільки саме обачність і стриманість будуть запорукою вдалого дня. Не рекомендуються зараз і лідерська активність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень