Шалений успіх – Козорогам, підвищення – Рибам: гороскоп на 29 червня

А Дівам треба бути сміливішими


ОВНИ

Знайдіть можливість провести більше часу з рідними. Не обмежуйте свої мрії та фантазії, не забувайте про внутрішній голос і добре розвинену інтуїцію.

ТЕЛЬЦІ

Спрямуйте свою енергію на почуття до людей і до світу в цілому. Не лукавте, спробуйте говорити тільки правду й утримайтеся від ризикованих ситуацій.

БЛИЗНЯТА

Аналізуйте і не поспішайте з висновками. Утримайтеся від звинувачень і докорів.

РАКИ

Зорі обіцяють вам сприятливі умови для результативної роботи. Ви відчуєте у собі сили реалізувати усе заплановане, будете напрочуд активними та кмітливими.  

ЛЕВИ

Найбільш правильним цього дня буде відкласти справи й завдання, які потребують максимальної самовіддачі у фізичному та моральному плані. Утримайтеся також від великих фінансових витрат.  

ДІВИ

Доля подарує вам хорошу можливість піднятися кар'єрними сходами. Ретельно продумайте найважливіші справи, якими займетеся у першу чергу. Не соромтеся висловлювати свої ідеї.

ТЕРЕЗИ

Вам не варто забувати про обережність у спілкуванні. Не дозволяйте неуважності заволодіти вами, бо навіть прості помилки можуть перерости у неприємність.

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас буде можливість щось виправити. Це може стосуватися побутових питань, робочих моментів, а може й чогось більш глобального.

СТРІЛЬЦІ

У вас є хороший шанс зробити впевнений крок назустріч важливим змінам. Отримавши пропозицію поїхати у незаплановане відрядження, впевнено погоджуйтеся.

КОЗОРОГИ

Зорі обіцяють непростий, але продуктивний день. Справи вимагатимуть колосальної самовіддачі, але зроблена вами робота може принести просто шалений успіх вже у найближчому майбутньому.

ВОДОЛІЇ

Не впустіть реальний шанс заявити про себе та продемонструвати свої найкращі якості в роботі. Якщо не скористаєтеся цим цього дня, то вам доведеться стати в довгу чергу до нової можливості.

РИБИ

Цього дня навіть найвибагливіший керівник зробить вам комплімент. Усі будуть задоволені результатами вашої роботи, тому чекайте підвищення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень