Гороскоп на 23-28 червня для всіх знаків Зодіаку

Овнам - саморозвиток, а Стрільцям - відпочинок

Астрологи склали гороскопи для всіх знаків Зодіаку. Відомо, що слід очікувати з 23 по 28 червня.

Овен

На цьому тижні вам рекомендується приділити увагу кар’єрі та саморозвитку. Постарайтеся розв'язання важливих питань відкласти на липень. В цей період краще виконати всі свої обіцянки й повернути борги, які у вас є. На вихідних постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі.

Телець

Події в цей період й критика від колег й близьких людей вас може вибити з колії. Цей тиждень постарайтеся не «брати близько до серця». На роботі сконцентруйтеся на своїх обов’язках. Зараз не найкращий час розпочинати щось нове, а ось звершити розпочаті справи саме час.

Близнята

Спілкування з друзями вам в цей період потрібне як ніколи. Цього тижня чудово відправитися за місто чи вирушити з близькими людьми в мандри. Постарайтеся набратися терпіння в ці дні й не розсіювати свою увагу на кілька задач одночасно.

Рак

Приділіть час роботі й своєму здоров’ю. Вам слід подбати про себе й свій душевний стан. Не беріть на себе більше роботи, ніж можете виконати, а вільний час використайте з користю для себе. На вихідних вам краще провести час наодинці або в колі найближчих людей. Зайва метушня й малознайомі люди вас лише виснажать й не дадуть можливості відпочити.

Лев

Цей період для вас буде наповнений роботою й подіями. Постарайтеся акумулювати свої сили й виконати всі поставлені перед собою задачі. На вихідних вам слід відпочити: масаж, плавання, подорож. Порадуйте себе приємними покупками, побаченням чи зустріньтеся з друзями.

Діва

У вас тиждень пройде спокійно і без зайвих емоційних стрибків. Постарайтеся на вихідних знайти час для відпочинку. Також приділіть час для друзів й сміливо вирушайте з ними за місто на шашлики чи інший відпочинок.  

Терези

Вам слід поберегти себе цього тижня від необдуманих рішень. На роботі все може «піти не за планом».  Не кидайтеся в крайнощі, а постарайтеся зберігати спокій й «холодний розум». Краще на цьому тижні вам відпочити й набратися сил для нових звершень.

Скорпіон

Краще зараз зосередьтеся на своїх цілях і саморозвитку. Постарайтеся не квапити події й прожити цей період розмірено. В цей час у вас енергія й сили підуть на спад, а виконати поставлені завдання буде важче. Передихніть і лише з новими силами беріться за роботу.

Стрілець

Відкладіть важливі справи на пізніше. Цей тиждень приготує багато несподіванок на роботі для вас. Постарайтеся на вихідних сходити на шопінг або порадувати себе візитом в салон краси чи спа-процедурами. Ви заслуговуєте на відпочинок, як ніхто інший.

Козоріг

Ви можете бути впевненими, що вашу роботу керівництво обов’язково відмітить. Також ви зможете отримати додатковий фінансовий дохід в цей період. Проте постарайтеся не залишатися наодинці на вихідних, оскільки гнітючі думки вас можуть накривати з новою силою.

Водолій

У цей період варто використати вам  всі можливості для досягнення поставлених цілей, приділити увагу саморозвитку. Намагайтеся дихати на повні груди й втілювати свої плани. Зосередьтеся на собі, своїх бажаннях й прагненнях. Удача буде на вашому боці. 

Риби

Ви будете почуватися краще, ніж зазвичай в цей період. У цей період краще на роботі не брати на себе додаткові обов'язки. Постарайтеся просто насолоджуватися вихідними й зайнятися всім тим, на що раніше вам не вистачало часу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень